Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 54
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Resident evil

VIDEO Milla Jovovich s tokijskog crvenog tepiha krenula u 'Osvetu'

ANGELINA
AFP
05.09.2012.
u 17:33

Od 13. rujna u hrvatska kina stiže film za koji njegovi producenti kažu da će publiku ostaviti frapiranom

Od 13. rujna u hrvatska kina stiže film za koji njegovi producenti kažu da će publiku ostaviti frapiranom. Riječ je o filmu "Resident Evil: Osveta", četvrtom nastavku sad veće legendarnog ciklusa o korporaciji Umbrella koja pošto-poto želi uništiti Zemlju.

Posljednja i jedina nada ljudske rase, Alice, probudi se usred najtajnije Umbrelline ustanove, i što više zadire u sam kompleks, to više otkriva i detalje o svojoj misterioznoj prošlosti. Borbenu Alice i u ovom nastavku igra prekrasna Milla Jovovich.

– Za mene je prava avantura raditi ovaj serijal. Uvijek je lijepo vratiti se u nevjerojatan svijet i igrati Alice – kazala je Milla.

Premijera filma Resident Evil: Osveta održana je u Tokiju, a ekskluzivno na našem portalu pogledajte kako je Milla Jovovich zapalila fanove na crvenom tepihu u Japanu.

Komentara 2

DU
Deleted user
18:17 05.09.2012.

...osvježuje i, naravno, kao i svi dobri ZnanFan filmovi, zabrinjava i postavlja pitanja! (Uz zgodno parafraziranje znane izreke, koja je danas i u nas sasvim istinita: THINK GLOBAL, KILL LOCAL!)

MA
mališa
13:20 06.09.2012.

Milica Jovović je Srpkinja.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije