Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 15
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
UZNEMIRILA GRAĐANE

VIDEO: Marija Šerifović urlala u centru Beograda i lupala po autu: 'Je*at ću ti mamu!'

Beograd: Dolazak sudionika na snimanje emisije Zvezde granda
Foto: Antonio Ahel
1/8
28.08.2022.
u 10:35

- Iako se nikoga ne treba ticati, primila sam jednu privatno lošu informaciju. Jedino kome se trebam ispričati je mom automobilu i ukoliko sam nekoga probudila - rekla je pjevačica.

Društvenim mrežama proširila se snimka iz centra Beograda na kojoj pjevačica Marija Šerifović (37) vrišti i udara šakom po svom automobilu. Marija se zaustavila nasred ceste, izašla iz automobila i počela se derati iz sveg glasa.

 

 - Je*at ću ti mamu! - vikala je udarajući po automobilu, dok ju je nepoznata ženska osoba u njenoj pratnji pokušavala smiriti.
Kako prenosi Kurir, Marija je ubrzno objasnila o čemu je riječ.

- Iako se nikoga ne treba ticati, primila sam jednu privatno lošu informaciju. Jedino kome se trebam ispričati je mom automobilu i ukoliko sam nekoga probudila - rekla je pjevačica.

Marija je u svibnju ove godine na Instagramu objavila kako ju je na koncertu u jednom trgovačkom centru napala nepoznata žena.

-Koncert je bio lijep i fantastičan. Nakon dugo vremena odlučila sam sići među publiku i pozdraviti svu divnu dječicu. I naletim na najnekulturnije biće koje mi je kao što vidite, iz prevelike ljubavi ozlijedilo rame. I onda me pitate zašto ja ne silazim u prve redove, što se ne družim, pa evo, narod nije normalan, otkinula mi je rame- rekla je Marijana u snimaka koje je objavila na svom Instagram profilu, a na kojima se vidi kako drži led na ramenu.

VIDEO: Nakon 25 godina braka Rocky se razvodi od 22 godine mlađe supruge

Ključne riječi

Komentara 11

DU
Deleted user
11:30 28.08.2022.

Već druga dnevna doza Pašaluka danas.

DU
Deleted user
11:14 28.08.2022.

Srbija

Avatar whitesox
whitesox
11:36 28.08.2022.

Uredniče majke ti de malo domaćih vjesti!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije