Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 7
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
na twitteru

Prlja iz Let 3 s pratiteljima podijelio jedan neobičan prizor, oni pisali: 'Malo glupavo izgleda, ali praktično je ok'

Rijeka: Zoran Prodanovi? Prlja i Damir Martinovi? Mrle iz grupe Let 3
Foto: Goran Kovacic/PIXSELL
1/6
28.08.2022.
u 09:00

Glazbenik je istaknuo karnišu koja nije bila ravna, nego je pratila kutove koji su na zidu. Prodanović nije otkrio gdje je snimljen prizor, a u komentarima mu se javio i Šajeta.

Glazbenik Zoran Prodanović Prlja iz grupe Let 3 susreo se sa situacijom koju je želio podijeliti sa svojim pratiteljima. Prlja je na Twitteru podijelio fotografiju prozora na kojem se ističe jedan neobičan prizor. Naime, glazbenik je istaknuo karnišu koja nije bila ravna, nego je pratila kutove koji su na zidu. 

- Iz rubrike 'a tko vam je ovo radio' - napisao je uz fotografiju, a njegovi pratitelji na Twitteru ostavili su svoje dojmove.

"Odlično je! Ja volim zavjese i moram priznati, neloša ideja i izvedba", napisala je jedna osoba. "Iskreno ne vidim problem, krojene su kao da je sve ravno, pa montirano ovako. Malo glupavo izgleda, ali praktično je ok", "Kako se to opire sili gravitacije?", pisali su drugi, a javio se i Prljin kolega glazbenik Šajeta. "Treba ovako iskrojiti i šivati zavjese", istaknuo je.

Foto: Twitter screenshot
Inače, Prlja nije otkrio gdje je fotografija nastala, ali Let 3 jučer je nastupao u Vrbovcu. Glazbenik se nakon tog nastupa na Twitteru zahvalio publici, a prije nastupa upozorio je sve koji dolaze da ima puno komaraca.

 Bend je ovo ljeto posjetio i brojna druga mjesta, a danas će nastupiti u Dugavama.

VIDEO Nakon 25 godina braka Rocky se razvodi od 22 godine mlađe manekenke, evo za što ga je optužila

 

Ključne riječi

Komentara 1

LL
lijepa_li si
10:47 28.08.2022.

roker prlja i zavjese! povratak rokera s moravu?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije