Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 187
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
'kakvi ste vi kraljevi'

VIDEO Kakav cirkus! Niprije opet obradile 'Čavoglave'

16.12.2019.
u 22:15

Na oduševljenje vjernih fanova, Niprije su ponovno izdale dvije obrade Čavoglava.

Domaći glazbenici V.I.S. Niprije, koji Hrvatskoj nisi otkrili svoje identitete, osvojili su publiku obradama pjesama Marka Perkovića Thompsona.

Najviše pozornosti privukli su pjesmom 'Shallow Čavoglave' koju su 'otpjevali' Bradley Cooper  i Lady GaGa , a sada se zaredala dva nova hita. Niprije su na YouTube objavili videa 'Čavoglave dreamin' i 'Surfin' Čikola' koji su u kratkom roku prikupili tisuće lajkova.

Fanovi su izvan sebe zbog ovih obrada. 'Kakvi ste vi kraljevi, strašno nešto', 'Urnebesno', 'Predobro', samo su neki od komentara na YouTubeu. 

Inače, pjesma 'Shallow Čavoglave' bila je kratkotrajno uklonjena sa YouTubea. Tada su za 24 sata rekli da se radilo o govoru mržnje, ali uspjeli su je vratiti.

. - Zašto samo Thompson? Nismo razmišljali o drugim umjetnicima. Plan nam je snimiti cijeli album, ali pomalo. S Markom se nismo čuli, nemamo neku poruku za njega, ali nadamo se da on ima poruku za nas - rekli su nam Niprije. 

I dok neki misle kako Niprije svojim hitovima veličaju Thompsona, neki tvrde upravo suprotno i smatraju da se cijelo vrijeme radi o izrugivanju Thompsona.

 

Ključne riječi

Komentara 35

CR
crnaguja1950
22:23 16.12.2019.

Jos jedni u nizu nakaradnih leftarda koji osokoljeni medijskom potporom misle da su fora i smjesni.a zapravo su jadni

Avatar nisam..robot
nisam..robot
07:24 17.12.2019.

Interesantno da su mi tekstovi u svakoj varianti posebno dobri.

Avatar smokeonthewater
smokeonthewater
06:26 17.12.2019.

Legendarna motivacijska pjesma i za rat i za mir. Vječna, nezaboravna, budi naša domoljubna čula ruši svaku nadu našim dušmanima. Neće je zabraniti, izvornu, u kamen i naše duše uklesanu .... nisu niprije!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije