Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 84
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
anonimni glazbenici

VIDEO Ovo je urnebesno! Poslušajte kako Miley Cyrus pjeva Bojnu Čavoglave

Niprije obradile Thompsonove Čavoglave u stilu Miley Cyrus
Foto: PA/PIXSELL/Hrvoje Jelavic/Youtube Screenshot
1/4
04.12.2019.
u 13:13

Domaći glazbeni hit V.I.S. Niprije imaju novu obradu popularne Thompsonove pjesme.

V.I.S. Niprije, anonimni glazbenici, ovih dana osvojili su Hrvatsku obradama pjesama Marka Perkovića Thompsona. Najprije su privukli pozornost obradom "Čavoglava" u stilu pjesme "Shallow" Lady Gage i Bradleya Coopera, a sada su istu pjesmu obradili u stilu hita Miley Cyrus iz 2013. godine "Wrecking Ball".

– Miley je napisala na Twitteru da "Wrecking ball" nikad neće biti Brecking ball – našalili su se Niprije i dodali kako je pjevačica ukomponirala tekst Thompsonove pjesme "Bojna Čavoglave" na svoju amatersku snimku.

Ranije su obradili ABBA-inu pjesmu "Dancing Queen", a nakon toga su izbacili mashup Beatlesa i Thompsona "Bojna Yesterday", kao i "Stand by MPT" Bena Kinga. Premda se samo šale, s YouTubea je bila kratkotrajno uklonjena pjesma "Shallow Čavoglave" zbog, kažu za 24 sata, govora mržnje.

Kreativni glazbenici tvrde da su očarani Thompsonom.

– Zašto samo Thompson? Nismo razmišljali o drugim umjetnicima. Plan nam je snimiti cijeli album, ali pomalo. S Markom se nismo čuli, nemamo neku poruku za njega, ali nadamo se da on ima poruku za nas – rekli su nedavno.

Pogledajte gostovanje Colonie u studiju Večernjeg lista.

Komentara 30

MO
modovisisajteMaraschino
13:46 04.12.2019.

veliki je zločin i govor mržnje braniti vlastite domove... demokracija i sloboda govora je kad se ruše tuđi

Avatar Domaće je bolje
Domaće je bolje
14:26 04.12.2019.

Ali kad je "peva" Peđa Grbin tada je najbolja.

KA
kajinx
13:54 04.12.2019.

Kad su pjevali Bradley Cooper i Lady Gaga odmah su skinuli sa YouTube. Da li će to i sada napraviti? Brava Miley Cyrus!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije