Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 148
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
DAN ŽUPANIJE

Veliko međimursko slavlje završilo odličnim open air koncertom Ivana Zaka

Ivan Zak
Foto: Vjeran Žganec Rogulja/PIXSELL
1/11
06.05.2018.
u 13:45

U užarenoj glazbenoj atmosferi mnogi su snimili selfije za uspomenu,a najsretniji su bili oni koji su se poslije koncerta družili sa svojim idolom. Sretan je bio i međimurski župan Matija Posavec koji je rekao da je ovo najbolje finale njihove proslave.

Na Trgu Republike u Čakovcu, prošlu je subotu proslava Dana Međimurske županije doživjela svoj vrhunac. Oko 22 sata na pozornicu je izašao jaskanski kantautor Ivan Zak i već s prvim taktovima dignuo publiku na noge koja je do kraja koncerta plesala i pjevala.

- Ovo nam je obiteljski izlazak, super nam je i odlično se zabavljamo. Najstariji sin je najveći Zakov fan i vidite da se ne mice iz prvog reda, rekla je gospođa Ana koja je na prepuni čakovečki trg došla sa suprugom i trojicom sinova.

Popularnom Zaku ovo je bio prvi ovogodišnji open air koncert. Čestitajući dan županije, Međimurkama i Međimurcima je premijerno izveo svoju novu pjesmu "Idu dani", a nakon toga slijedili su svima dobro poznati hitovi ‘Bolja od najbolje’, ‘Tko mi te krade’ i mnogi drugi. U užarenoj glazbenoj atmosferi mnogi su snimili selfije za uspomenu,a najsretniji su bili oni koji su se poslije koncerta družili sa svojim idolom. Sretan je bio i međimurski župan Matija Posavec koji je rekao da je ovo najbolje finale njihove proslave.

Ivan Zak
1/11

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije