Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ZBOG UVJERENJA

Vegan napustio Masterchef nakon što nije htio pripremiti jaja, gledatelji mu poručili da nema poštovanja

Masterchef
Foto: Nova TV
1/6
06.10.2021.
u 10:24

"Ovaj Matei stvarno nema poštovanja prema svom mentoru! Čovjek ga primi u tim i on pametuje i sad još govori da je zaslužio ostati, pa kako zaslužio?!" napisala je jedna gledateljica

Vegan Matei Negovetić sinoć je napustio Masterchef nakon što je odbio sudjelovati u posljednjem eliminacijskom izazovu. Odbio je pripremiti jaje na oko, omlet, poširano jaje i meko kuhano jaje. Njegov mentor Melkior u eliminacije ga je poslao jer mu je umak bio gorak, a nije htio pripremiti ni meso. Kada je vidio da u eliminacijama treba pripremiti jaja, shvatio je da za njega tu više nema mjesta. 

"Nemam ja što tu napraviti. Barem se mogu mirno pogledati'', rekao je Matei nakon što je vidio koji je zadatak pred njima. Žiri jela nije kušao nego je ocjenu o eliminaciji donio prema načinu na koji su kandidati pripremali zadana jela i kako su ta jela na kraju izgledala.
''Da sam to napravio, osjećao bih da sam izdao sebe, sve što sam do sada radio'', kazao je Matei u osvrtu na izazov. Bilo je jasno da će Matei ispasti, ali natjecatelji su ga ipak bodrili.

Foto: Nova TV

''Ako se toga drži, onda stvarno ne bi bilo u redu da koristi namirnice koje inače ne koristi'', komentirala je Ana Marija.
''On se vodi svojim principima koje poštujem i koje bi svi trebali poštovati', kaže Roko.

''Jako me razveselilo to što me tim podržao, jer vjerujem da svatko ima nešto za što će se zauzeti. Vjerujem da se svatko u mom timu mogao pronaći u tome'', rekao je Matei. Zadatak je bio relativno jednostavan, ali žiri je bio strog u ocjenjivanu. Osim Mateija na ovom je izazovu pala i Gordana Brlek.

Nakon emitiranja emisije na Facebooku su zaredali komentari gledatelja kojima nije bilo jasno zašto se Matei uopće prijavio u emisiju ako nije želio raditi sve zadatke. 

"Ovaj Matei stvarno nema poštovanja prema svom mentoru! Čovjek ga primi u tim i on pametuje i sad još govori da je zaslužio ostati, pa kako zaslužio?!" napisala je jedna gledateljica. 

"Ja ne razumijem, jel ovaj vegan mislio da će pobijediti kuhajući travu. Znači čovjek mu je dao šansu, vjerojatno kontajući bar da će napraviti jelo, ne mora jesti. Al on sad hoće da se cijeli Masterchef prilagodi njemu. Samo je uzeo nekome mjesto", komentirala je druga. 

VIDEO: Petar Grašo nakon prekida s Danijelom ljubi 15 godina mlađu Hanu Huljić 

 

Ključne riječi

Komentara 4

Avatar drug Joža
drug Joža
18:42 06.10.2021.

Vegan?!? Taj je došao samo da provocira i podmeće. Jedinka beznačajne manjine koja želi maltretirati većinu. Šteta što ga zaštitari nisu izbacili van za ruke i noge.

SI
Simpleton
11:59 06.10.2021.

Hahahahah..kakav pajac, i ja bi ga isto potjerao!

Avatar The new statesman
The new statesman
10:58 06.10.2021.

Pa nije se prijavio biti vegan nego kuhar .

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije