Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 26
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Dajte svoj glas

Vecernji.hr anketa: Najbolji strani pjevač 2012.!

Najbolji strani pjevači
Vecernji.hr
01.01.2013.
u 15:24

Kada već tražimo liste najboljih u godini koja je na izmaku, vrijeme je da nam pomognete odrediti tko su bili najbolji strani pjevači u protekloj godini

U čijem znaku vam je protekla godina? Brune Marsa ili Justina Biebera? Ili mislite da Gotye zbog megahita \"Somebody that i used to know\" zaslužuje pobrati baš sve lovorike?

No, možda ste od onih koji vjeruju da ništa što naprave mlade snage ne može biti ravno jednom Bruce Springsteenu ili Paul McCartneyu? Robbie William samostalno se diskografski vratio u drugoj polovici godine i možda vam je odmah zasjenio sve ostale?

Dajte svoj glas za najboljeg stranog pjevača u protekloj godini.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije