Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Neugodnjak

Ups! Šuput otkrila kakva joj se neugodna situacija dogodila na pozornici

Foto: Sanjin Strukic/Pixsell
1/5
20.03.2020.
u 08:00

Voditeljici Miji Kovačić pjevačica je otkrila kakva neugodna situacija joj se dogodila tijekom jednog nastupa.

Maja Šuput i Frano Ridjan voditelji su nove sezone „Tvoje lice zvuči poznato“ koje se prikazuje na Novoj TV. U emisiji „Backstage s Mijom“ pjevačica i voditelj otkrili su Miji Kovačić koji im je bio najneugodniji trenutak u životu, što im je najveći strah te koji su najgori tač čuli o sebi.

- Najneugodniji trenutak mi je bio kada mi je na pozornici pala minica s mene i ostala sam samo u tangama – ispričala je Maja. Frano je priznao da najviše strahuje od toga da će opet vratiti kilažu od 127 kilograma. Mija je pitala i Maju koji je najgori trač čula o sebi, na što je pjevačica ispričala jedan koji je nedavno čula: - Svaki dan čujem neki trač o sebi, ali zadnji koji sam čula je taj da sam operirala obraze. 

VIDEO: 'Poznate Hrvatice apeliraju: "Budimo svjesni situacije i budimo odgovorni!" #ostanidoma

 

Komentara 4

ZA
zagora
09:40 20.03.2020.

I kad imamo Hrvatsku rijec ovi silom koriste stranu! APELIRAJU= POZIVAJU

Avatar Tetec Cinober
Tetec Cinober
09:37 20.03.2020.

bljuuu🤢

ZB
Zoki-Bijela
09:36 20.03.2020.

Jadna ona..

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije