Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 59
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
samozatajna ljepotica

Uhvaćeni u izlasku! Bivši nogometaš nakon dugo vremena snimljen sa suprugom u javnosti

Foto: Sanjin Strukic/Pixsell
1/4
03.10.2019.
u 10:16

U društvu Ljupke Gojić Mikić i njezina muža Mihaela Mikića viđeni su na stand-up nastupu Ivana Šarića

Igor i Marija Bišćan hrvatski su par koji se ne viđa često zajedno u javnosti.

Ipak, u društvu Ljupke Gojić Mikić i njezina muža Mihaela Mikića viđeni su na stand-up nastupu Ivana Šarića. Ovo je prava rijetkost s obzirom na to da Marija nema profile na društvenim mrežama i svoj život zajedno sa suprugom drži dalje od znatiželjnih pogleda.

Foto: Sanjin Strukic/Pixsell

Zato njezina prijateljica Ljupka često objavljuje razne fotografije, pa tako i poneku s Marijom. Druži se i s Ivom Radić (Balaban) te Anicom Kovač, s kojima je ovo ljeto bila na odmoru u Dubaiju.

Par se vjenčao u lipnju 2007. u Zagrebu nakon tri godine veze. Marija je studirala ekonomiju kada su se upoznali, a ubrzo je postala najveća podrška nogometašu. Roditelji su četiriju djevojčica.

Foto: Grgo Jelavić/PIXSELL

Igor Bišćan novi je izbornik hrvatske reprezentacije do 21 godine, na klupi će naslijediti Nenada Gračana koji je otišao nakon lošeg rezultata na Europskom prvenstvu te lošeg starta u kvalifikacijama.

Komentara 1

Avatar Ironman0105
Ironman0105
21:46 06.10.2019.

Nije Ljupka nego Ljubica Gojic. Lijepo je da se vi znate po nadimcima, ali ovo je Vecernji.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije