Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 172
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
nakon otkaza

TV voditelj koji je 'zaratio' s Meghan proživljava pravu dramu: 'Sinovima i meni prijete smrću'

Piers Morgan walks with his daughter Elise in London
Foto: Toby Melville/REUTERS/PIXSELL/REUTERS/PIXSELL
1/5
29.03.2021.
u 17:27

"Poruka koju su dobili moji sinovi glasi: Kad ti otac umre, svijet će prirediti zabavu", kazao je bivši voditelj za medije.

Poznati britanski TV voditelj Piers Morgan nedavno je dao otkaz na ITV-u zbog prepirke koja je nastala oko Meghan Markle nakon što ju je optužio da je lagala na intervjuu kod Oprah Winfrey. Od ranije je poznato kako Morgan nije simpatizer supruge princa Harryja, a upravo zbog nje napustio odlučio dati i otkaz. Gledanost jutarnjeg programa i emisije 'Good Morning Britain' nakon njegova odlaska odmah je drastično pala, a on se zbog svega susreo sa zastrašivanjem. Njegovim sinovima, kako tvrdi, prijete smrću.

"Moja tri sina su mi rekla da su i oni na meti i poslali su mi snimke otrovnih prijetnji nasiljem upućenih njima. Poruka koju su dobili moji sinovi glasi: Kad ti otac umre, svijet će prirediti zabavu", kazao je bivši voditelj za Mail on Sunday.

Dodao je i kako su neki od njih već najavili krvavi pohod. "Jedan se trol zarekao da će me ubiti pred sinovima Spencerom, Albertom i Stanleyjem", dodao je bivši voditelj.

Piers Morgan walks near his house in London Journalist and television presenter Piers Morgan steps out of his house, after he left his high-profile breakfast slot with the broadcaster ITV, following his long-running criticism of Prince Harry's wife Meghan, in London, Britain, March 10, 2021. REUTERS/Toby Melville TOBY MELVILLE
Foto: Toby Melville/REUTERS/PIXSELL/REUTERS/PIXSELL

Cijeli slučaj trenutno istražuje i londonska policija, a bivši TV voditelj tvrdi kako njegovim sinovima Meghan uopće nije važna te da ne dijele iste stavove s njim kada je ona u pitanju.

Morgan je priznao i da se kaje što je napustio svoju emisiju 'Good Morning Britain' tijekom svađe oko intervjua Meghan i Harryja kod Oprah. - Nisam to trebao učiniti - poručio je voditelj te dodao kako su mu nudili da ostane na uredničkoj poziciji, ali pod uvjetom da se ispriča Meghan što on nije htio učiniti jer kaže da je istina da joj ne vjeruje.

"U slobodnom, demokratskom društvu trebalo bi biti dopušteno da se nekom ne vjeruje. To je zasigurno sama bit slobode govora? Kad bih sada rekao da vjerujem Meghan, lagao bih publici, radio bih ono za što sam nju optužio", zaključio je Piers Morgan.

Piers Morgan walks with his daughter Elise in London Journalist and television presenter Piers Morgan looks on as he takes his daughter Elise to school, after he left his high-profile breakfast slot with the broadcaster ITV, following his long-running criticism of Prince Harry's wife Meghan, in London, Britain, March 10, 2021. REUTERS/Toby Melville TOBY MELVILLE
Foto: Toby Melville/REUTERS/PIXSELL/REUTERS/PIXSELL

VIDEO Pogledajte Večernjakovu desetku s Nikom Turković

Ključne riječi

Komentara 4

Avatar 123456
123456
17:35 29.03.2021.

Iskren i pošten čovjek protiv masonerije!

JO
jorgen
17:43 29.03.2021.

To je sve dio "woke" brigade. Ako ne podržavaš njihovu trenutnu modu - 'zaslužuješ' smrt. Simple as that.

AG
Agramer1966
18:13 29.03.2021.

Anglosoc u napadu...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije