Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 69
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
fotkale se

Nina Badrić i Izabel Kovačić proslavile rođendan Severinine vjenčane kume, ali pjevačice nema na fotografijama

Foto: Instagram
1/11
29.03.2021.
u 09:33

Na rođendanu je preko videopoziva sudjelovala i Vanja Modrić, supruga Luke Modrića, a vidi se da su prijateljice uživale u kućnoj atmosferi.

Snaha generala Ivana Čermak i vjenčana kuma pjevačice Severine Kojić(48), Andrea Čermak (45) proslavila je rođendan. Fotku s proslave objavila je pjevačica Nina Badrić(48) koja je na rođendanu bila sa suprugom našeg reprezentativca Matea Kovačića, Izabel Kovačić (28). Na rođendanu je preko videopoziva sudjelovala i Vanja Modrić (38), supruga Luke Modrića, a vidi se da su prijateljice uživale u kućnoj atmosferi.  

"Godine su samo broj", napisala je Badrić uz fotografiju. 

Foto: Instagram screenshot

Čermak je bila kuma Severini na vjenčanju s Igorom Kojićem, dok je Severina bila kuma na Andreinom vjenčanju s Hrvojem Čermakom, no prema fotografijama koje su trenutačno dostupne, čini se da ona nije bila na rođendanu.

 

VIDEO Pogledajte najbolje trenutke s dodjele Večernjakove ruže

 

Komentara 1

SA
sani1
10:07 29.03.2021.

Vijest dana.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije