Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
shrvan je

Tuga ne jenjava: Glumac se prisjetio posljednjih riječi supruge koja je preminula od raka

Foto: Instagram
1/4
09.09.2020.
u 17:57

Njegova supruga Tanya preminula je prošle godine nakon teške borbe s rakom, a shrvani glumac je često govorio koliko ju je volio i koliko mu nedostaje.

Bivši nogometaš i glumac Vinnie Jones na društvenim se mrežama prisjetio pokojne supruge, te je podijelio njezine posljednje riječi koje mu je napisala. Njegova supruga Tanya preminula je prošle godine nakon teške borbe s rakom, a shrvani glumac je često govorio koliko ju je volio i koliko mu nedostaje. 

"Mojoj ljubavi Vinu, nešto predivno mi se događa svaki dan...vrijeme koje provodim s tobom! Ti si moje jutarnje sunce od trenutka kad se probudim. Sa svom mojom ljubavlju, Tanya", napisala mu je supruga. 

Foto: Instagram screenshot

Slomljen i tužan glumac prošle je godine dao intervju za britanske medije nakon smrti supruge koja se godinama borila s melanomom.

Nije mogao sakriti suze dok je pričao o posljednjim danima svoje supruge i priznao je kako svaku večer kada dođe kući plače od tuge i pita se kako će dalje nastaviti sam.  - Grlio sam Tanyu i držao sam ju za ruku i govorio sam joj da je volim. Znali smo da je to kraj. Bilo je tiho i mirno u sobi, ona je disala tiho i u jednom trenutku je utihnula, bilo je gotovo - kroz suze je ispričao Vinnie o posljednjim satima koje je proveo sa suprugom.

U braku su bili od 1994. godine i Tanya je od ranih dvadesetih imala ozbiljnih zdravstvenih problema i imala je transplantaciju srca kao 21.godišnjakinja, a kasnije joj je dijagnosticiran i rak I Vinnie je imao melanom kao i supruga, ali njegovo liječenje je bilo uspješno dok je ona vodila dugu i tešku borbu.  - Pitaju me kako smo unatoč svemu uspjeli ostati sve te godine zajedno, a ja vam samo mogu reći da smo pronašli pravu istinsku ljubav. Bila je to prava ljubav - rekao je Vinnie suznih očiju.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije