Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Obiteljska sreća

Trudovi u autu: Tomislav Jelinčić u petak dobio trećeg sina

jelinčić
05.11.2011.
u 19:00

Dvije godine mlađa supruga Ivana trudove je dobila još ujutro, no oboje su se nadali da će još nerođeni dječak pričekati s dolaskom na svijet dok se tata vrati s posla.

Prava drama odvijala se u petak u životu Tomislava Jelinčića, 34-godišnjeg voditelja i urednika RTL-ovih vijesti “5 do 5”, prije nego što je u 18.10 dobio trećeg sina. Dvije godine mlađa supruga Ivana trudove je dobila još ujutro, no oboje su se nadali da će još nerođeni dječak pričekati s dolaskom na svijet dok se tata vrati s posla.

 

– Trudovi su supruzi koja je bila kod kuće postajali sve češći i nisam znao hoće li porođaj pričekati da Vijesti završe. Ivana i ja čuli smo se telefonom svakih pet-šest minuta. Bilo je neizvjesno što će se dogoditi. Čim sam završio “RTL 5 do 5”, sjeo sam u automobil i pohitao kući po suprugu i djecu. U pola šest već smo odvezli sinove na čuvanje, u 17.40 stigli smo u bolnicu, a naš sin na svijet stigao je samo pola sata kasnije. Bio sam uz suprugu na porođaju kao i prethodna dva puta. Bilo je čarobno i jako glasno – ponosno priča Jelinčić, čiji je sin težak 3820 grama i dugačak 51 centimetar.

 

– Porođaj se odvio u Petrovoj bolnici kako bismo nastavili tradiciju. Ondje smo rođeni supruga, ja i naša dva sina – govori Tomislav koji će tijekom vikenda proslaviti rođenje trećeg sina. Kako će se zvati brat četverogodišnjeg Jona i dvogodišnjeg Vida, još nisu sigurni jer ne mogu izabrati između tri imena. No, trenutačno ne mare za to. Najvažnije je da su supruga i dijete dobro.

Ključne riječi

Komentara 6

FE
Felicijen
09:40 06.11.2011.

A kćeri nije bilo?

HR
hrvatskireferal
21:12 05.11.2011.

EKLUZIVA!!!! Pogledate tajne dnevnike doktora Ive Sanadera na: http://www.hrvatski-refferal.com/ref.php?id=10292

JA
jako77
21:00 05.11.2011.

Čestitke Tomislavu i njegovoj Ivani! Dobri Bog čuvao vas i vašu djecu. I sve što činite u životu, neka bude s Božjim blagoslovom!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije