Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NEMA PAMETOVANJA

Tony Cetinski povukao drastičan potez: 'Ovo nije bezazleno'

Foto: Duško Marušić/Pixsell
1/7
12.03.2020.
u 16:22

- U nadi da ipak sve sto prije i bez većih posljedica prođe ostanimo kod kuće, nakrkajmo se slanine, luka i rakije i probajmo da ne pametujemo previše jer ovo nije bezazleno - kazao nam je Tony

Tony Cetinski neće ove godine biti član žirija u novoj sezoni showa "Zvijezde pjevaju". Podsjetimo, nova sezona popularnog showa počinje 21. ožujka, a Tony je trebao biti član žirija uz kolege Danijelu Martinović, Mirelu Priselac Remi i Marka Tolju. Kako nam je danas potvrdio Cetinski, žiriranje je otkazao zbog epidemije koronavirusa.

- U nadi da ipak sve što prije i bez većih posljedica prođe ostanimo kod kuće, nakrkajmo se slanine, luka i rakije i probajmo da ne pametujemo previše jer ovo nije bezazleno. Prevencija je jedini spas u ovakvim situacijama - kazao nam je Tony i dodao kako će postaviti uvjete i da se nastava u njegovoj školi pjevanja, koju je nedavno otvorio u Opatiji, odvija preko interneta. Tony je na svom Facebook profilu najavio i kako se odgađa audicija za školu pjevanja, koja se trebala održati u nedjelju u Opatiji, te je pozvao buduće učenike da se snime kako pjevaju i to pošalju na e mail u školu.

Da virus itekako frustrira popularnog pjevača vidljivo je i na društvenim mrežama na kojima se često oglašava. Na Facebooku je tako napisao: "Najradije bih otišao u tri p. M. ali ne mogu jer je i tamo korona, uz prigodni hashtag #ostanitedoma.

Foto: Facebook/RTL

Podsjetimo, u novoj sezoni HRT-ovog showa natječu se: lovac iz "Potjere" Dean Kotiga i Lidija Bačić, bivša Miss Hrvatske i poduzetnica Josipa Kusić i Dino Jelusić, glumica Areta Ćurković i Goran Bošković, glumac Marko Petrić i Gina Victoria Damjanović, novinar i urednik Damir Smrtić i Ivana Kindl, voditeljica Maja Ciglenečki i Bojan Jambrošić, stand-up komičar Ivan Šarić i Antonia Matković Šerić te meteorologinja Kristina Klemenčić Novinc i Ivan Zak.

Koronavirus uzrokovao je velike turbulencije u svijetu šoubiznisa, a to su na svojoj koži osjetile i brojne zvijezde koje su otkazale svoje koncerte - Miley Cyrus, Madonna i Pearl Jam samo su neki od onih koji su prekinuli svoje velike turneje. U Hrvatskoj su zbog koronavirusa otkazane brojne manifestacije i koncerti poput tri koncerta Frajli, koji su se trebali idućeg tjedna održati u Lisinskom. Vesna Pisarović odgodila je svoj koncert u Domu sportova s 28 ožujka na 23. svibnja, a istog dana održat će se i koncert Marije Šerifović na splitskm Gripama. U Tvornici kulture odgodili su koncerte Artan Lili, The Boomtown Rats, Partibrejkers i Jure Stublića & Filma, a Nina Badrić je nakon što je napunila zagrebačku turneju odgodila iduće koncerte na svojoj turneji po regiji u Novom Sadu, Čačku, Kruševcu i Mariboru. Zbog koronavirusa je odgođen i koncert talijanskog glazbenika Andree Bocellija koji se trebao održati 7. ožujka u dvorani Stožice u Ljubljani. Novi termin je 28. studenog.

Na sreću ljubitelja glazbe, nije otkazano ovogodišnje izdanje Sea Star Festivala u Umagu. Kako su najavili iz organizacije, sve ide po planu, a novi spektakl u umaškoj laguni najavljen je za 22. i 23. svibnja.

Ključne riječi

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije