Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 47
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Oduvijek lud

Tom Cruise napao kolegu Roba Lowea i prebio ga na mrtvo ime

cruise
Reuters
16.05.2011.
u 16:28

Rob Lowe otkrio je da ga je Cruise fizički napao dok su 1983. snimali film “The Outsiders” – dvojica glumaca potukla su se do krvi!

Kriza srednjih godina već neko vrijeme pogađa Toma Cruisea, no čini se da slavnom glumcu nisu sve daske bile na broju ni dok je bio mlad. Naime, njegov kolega Rob Lowe otkrio je da ga je Cruise fizički napao dok su 1983. snimali film “The Outsiders” – dvojica glumaca potukla su se do krvi!

– U sceni tučnjave slučajno sam Toma stvarno udario i prije nego što sam mu se stigao ispričati, uzvratio mi je. Pretukli smo jedan drugoga na mrtvo ime. Morali su nas razdvajati – ispričao je Lowe, koji je sa suparnikom pripadao grupi mladih glumaca “Brat Pack” koji su slavu stekli 1980-ih. (kb/VLM)

Ključne riječi

Komentara 1

CH
chainsaw.
16:58 16.05.2011.

cinjenica koju vrijedi istaknuti – rob lowe je jos nizi od patuljastog cruise-a. bilo bi mi malo tesko zamisliti da cruise navali na, recimo, clint eastwooda koji bi ga vjerojatno ispruzenom rukom drzao na distanci dok bi tom mahao poo zraku. zna cruise kada moze.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije