Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 152
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Živi u Italiji

Tko je tajanstvena sestra Nine Badrić? Bila joj je menadžerica, a bavila se i pjevanjem

Foto: Instagram
1/39
12.01.2024.
u 08:00

Pjevačica Nina Badrić objavila je novu fotografiju sa sestrom Sunčicom Badrić kako poziraju nasmijane i zagrljene.

Jedna od najpoznatijih domaćih pjevačica 51-godišnja Nina Badrić na društvenoj mreži Instagram rijetko pokazuje trenutke iz privatnog života, baš kao i članove obitelji - sestre i majku. Ovog je puta obavila fotografiju sa svojom najmlađom sestrom Sunčicom koju i nemamo priliku baš često vidjeti. - Sunce moje - napisala je Nina pored fotografije na kojoj su zajedno pozirale nasmijane i zagrljene. 

- "Ljubav ste", "Sunčica je faca", "Obje predivne na svoj način", "Kao dvije sestre blizanke", "Prave blizanke", "Istina, baš sunce" - samo su neki od brojnih komentara.

Podsjetimo, Dijana je najstarija sestra, zatim dolazi Nina te najmlađa Sunčica uz koju je pjevačica posebno vezana. - Nema veće podrške od obitelji, to je moja tvrđava uz malo prijatelja koji su uvijek tu. Moja majka i sestre su moj stup. Možda najviše snage crpim iz svog nećaka Marca, kojeg obožavam.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Nina Badrić (@badrich)

 

VEZANI ČLANCI:

 

Djeca nose posebnu radost, a Marco je moja najveća ljubav, Doduše, njegova majka je moja ljubimica - svojedobno je izjavila pjevačica za srpske medije. Uz sestru Sunčicu, njezina najveća ljubav je i maleni nećak Marco.

Sunčica živi u Rimu, ali njih dvije se često druže i međusobno posjećuju. Ranije je Sunčica bila i menadžerica Nini, ali ih je život odnio na različite strane. Sunčica se čak jednom i sama pokušala okušati u glazbenim vodama, a povukla se iz glazbe kada se posvetila obitelji.

 

VIDEO: Hakiran Let 3! Mrle u očaju: 'Prijetnje hakera su sablasne!'

 

Komentara 1

BU
bubaclex
10:14 12.01.2024.

Okopava li i ta krumpir?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije