Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Waters u Splitu

The Wall na Poljudu oduševio 20.000 ljudi

waters (1)
Foto: Ivana Ivanović/Pixsell
1/4
24.07.2013.
u 00:25

Koncertni megaspektakl vizualnom senzacijom i kvalitetom zvuka pružio je jednak ugođaj na cijelom stadionu

The Wall, audio-vizualni spektakl Rogera Watersa, na splitskom je Poljudu oduševio više od 20.000 ljudi. Fantastično, izvanredno, spektakularno, dojmovi su s kojima je oduševljena publika napustila poljudsku ljepoticu, koja se pokazala kao izvanredna školjkasta kulisa za gradnju i rušenje legendarnog Zida, simbola rata, otuđenja i transformacije.

Koncertni megaspektakl vizualnom senzacijom i kvalitetom zvuka pružio je jednak ugođaj na cijelom stadionu. Rogers je nastupio u pratnji svog pratećeg benda u punom sastavu, a na pozornici je bio i zbor splitske Glazbene škole Josipa Hatzea koji je s njim pjevao "Another Brick On The Wall".

U pauzi koncerta, koji je svojevrsni antiratni krik, Waters se susreo s hrvatskim ratnim dragovoljcima, članovima Hvidre. Turneja je posvećena ratnim veteranima, odnosno Watersovu ocu koji je poginuo u ratu. Nakon dvosatnog spektakla vizualne tehnologije i rock and rolla poklonici legendarnih Pink Floyda s Poljuda su otišli zadovoljni.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije