Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 64
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
uživa na odmoru

Tatjana Dragović (44) na Maldivima pozirala u badiću i pokazala nevjerojatnu figuru: 'Moja omiljena boja'

Foto: Instagram
1/10
15.12.2022.
u 17:10

Dragović je danas iznenadila pratitelje novom fotkom na kojoj je u badiću. Prekrasna Tatjana pozirala je na plaži, a na fotografiji se ističe njena savršena figura.

Bivša manekenka Tatjana Dragović (44) i njezin partner, maneken i pjevač Vlaho Arbulić (32) borave na bajkovitoj lokaciji koja je omiljena brojim poznatim Hrvatima, Maldivima gdje su odsjeli u luksuznom resortu Waldorf Astoria. Dragović je danas iznenadila pratitelje novom fotkom na kojoj je u badiću. Prekrasna Tatjana pozirala je na plaži, a na fotki se ističe njena savršena figura. 

- Moja omiljena boja - napisala je uz fotografiju. Fotku je brzo lajkalo mnogo ljudi, među kojima je i glumica Marijana Mikulić, a u komentarima su joj pisali da je savršena. 
 

Inače, Dragović i Arbulić redovito se svojim pratiteljima javljaju s atraktivnim fotografijama i snimkama, a prije nekoliko dana su podijelili zajedničke fotke i oduševili brojne pratitelje. Zagrljeni su pozirali na plaži, a pratiteljima nije trebalo dugo da im upute brojne komplimente. Među njima su i brojne poznate Hrvatice, Jelena Rozga, Fani Stipković, Nika Turković, Fani Čapalija koje su ostavile emotikone srca, a glumica Bojana Gregorić Vejzović napisala je: ''Bože kako ste lijepi''. ''Naj'', ''Predivni'', ''Pa zašto ste toliko lijepi'', ''Uvijek lijepa'', ''Ljepotica'', ''Savršena''', ''Zgodna'', ''Koliko ste oboje lijepi'', ''Praznik za oči'', samo je dio komentara.

Tatjana je je također podijelila i snimku koja je nastala na brodu, odjevena u lepršavu plavu haljinu koja je naglasila njezinu sjajnu, manekensku figuru.

Danas poduzetnica, Dragović je jedna od najpoznatijih manekenki u našoj regiji, a šetala je najprestižnijim pistama na svijetu. Među njima i na jednoj uz bok legendarne Linde Evangeliste. Uspjeh je bio i što smo je mogli vidjeti u jednoj od najpopularnijih serija, kako 90-ih tako i dan danas, "Prijatelji". U njoj se pojavila na naslovnici magazina koju je u rukama držao Matthew Perry, odnosno Chandler.  Podsjetimo, par zajedno ima kći Luce koja je i glavna zvijezda objava na društvenim mrežama svog tate. Tatjana i Vlaho upoznali su se u jednoj zagrebačkoj teretani, a u listopadu 2014. godine na svijet je stigla malena Luce u jednoj privatnoj klinici u Zagrebu.

VIDEO Tragičan događaj: Ljubav Messija i njegove Antonelle naglo je prekinuta, no onda se sve promijenilo

 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije