Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 72
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Narušeni odnosi

Harry otkrio nove razorne detalje o odnosu s obitelji: Bilo je zastrašujuće gledati kako William urla na mene

FILE PHOTO: Pictures of the Year: A momentous year for the British royal family
Foto: Andrew Couldridge/REUTERS
1/6
15.12.2022.
u 13:13

Prikazani su novi nastavci dokumentarnog serijala "Harry & Meghan" u kojem princ Harry i njegova supruga otkrivaju zbog čega su napustili kraljevsku obitelj.

Na streaming platformi Netflix objavljena su posljednji dijelovi dokumentarca o vojvodi i vojvotkinji od Sussexa, u kojem su detaljno opisali što je sve dovelo do njihovog razlaza od ostatka kraljevske obitelji. Četvrta, peta i šesta epizoda serijala  "Harry & Meghan" pokrivaju događanja od njihovog vjenčanja 2018. godine pa sve do početka 2020. godine kada je par donio odluku kako napušta kraljevske dužnosti i sele se iz Velike Britanije sa sinom Archiejem.

Harry je u jednom od nastavaka rekao kako je svojoj obitelji predložio na početku aranžman "pola unutra, pola vani", gdje bi Harry i Meghan imali svoje poslove, ali i dalje radili kao podrška kraljici. Ovaj plan je iznio na obiteljskom sastanku na kojem su bili njegova baka, pokojna kraljica Elizabeta te njegov otac Charles i brat William.  - Vrlo brzo je postalo jasno da se o mom prijedlogu uopće neće niti raspravljati. Bilo je zastrašujuće gledati mog brata koji je vrištao na mene, a moj otac govorio stvari koje jednostavno nisu bile istinite, a moja baka je tiho sjedila i sve to prihvaćala - prisjetio se Harry kako je izgledao sastanak na kojem je obitelji priopćio svoj plan.

Harry i Meghan u novim epizodama pričaju kako su ih britanski mediji proganjali te su prema njima imali drugačiji odnos u usporedbi s drugim članovima obitelji, a s druge strane postojala je i određena doza ljubomore kod ostatka kraljevske obitelji na popularnost koju je Meghan stekla u kratkom periodu. Meghan je pričala o tome kako joj je bilo teško sve to podnositi i pritisak je bio golem što ju je dovelo do suicidalnih misli.

- Pomislila sam kako će ovo sve prestati ako ja ne budem ovdje. I to je bila najstrašnija stvar u tome, bilo je to tako jasno razmišljanje - izjavila je i dodala kako je učinila sve što je u njezinoj moći da se kraljevska obitelj ponosi njome i htjela je biti dio obitelji, ali to se na kraju nije dogodilo. Jedino rješenje koje je par vidio je odlazak iz obitelji i Velike Britanije kako bi u mirnijem okruženju mogli nastaviti svoj obiteljski život. 

VIDEO Mrle nam je otkrio detalje: 'Na Doru smo se prijavili iz dosade, a nastupit ćemo goli!'

 

Ključne riječi

Komentara 7

DU
Deleted user
13:40 15.12.2022.

Dobro sto si Harry zdimio u SAD. Tamo zaradjujes ti i tvoja netalentirana glumica dobar novac pljujuci na vlastitu obitelj. Bas ti je super.

ČU
čutuk
14:10 15.12.2022.

Svaka obitelj ima neke svoje probleme pa i svađe ,različita mišljenja ali to ostaje u obitelji i ne viče se javno po ulici a uzgred ovo javno blaćenje najuže obitelji jako je dobro plaćeno

Avatar 100percentFedUp
100percentFedUp
14:05 15.12.2022.

"Jedino rješenje koje je par vidio je odlazak iz obitelji i Velike Britanije kako bi u mirnijem okruženju mogli nastaviti svoj obiteljski život...", u palaci od 10-ak milijuna US$, i kako bi mogli prodavati svoju kraljevsku pricu u nedogled... za pocetak, 100 milijuna US$ od Netflixa! Uskoro izlazi i Harryjeva autobiografija, a i druge TV mreze cekaju u redu za jos pikantnije detalje o 'strahotama' koje su princ i vojvotkinja prozivljavali u raskosi doma svog... Ne znam kako im nije neugodno pljuvati po vlastitoj obitelji pa makar i najgora na svijetu bila, zgrcuci u isto vrijeme pravo bogatstvo na racun pripadnosti toj obitelji! Malo je reci da je to krajnje licemjerno.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije