Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
BRAČNA POSTELJA

Tarik Filipović: Otkako sam u braku, puno bolje spavam

tarik
Anto Magzan/Pixsell
17.09.2010.
u 15:27

– I Lejla i ja imamo dubok san, a ja, za razliku od nje, katkad znam biti nemiran dok spavam – ističe.

Da bračni život Tariku Filipoviću neizmjerno godi te da uživa u svakom trenutku provedenom sa suprugom Lejlom, glumac i voditelj potvrdio je već nekoliko puta, a sad je otkrio da se idila u njihovu domu nastavlja i kada supruzi legnu u krevet. Naime, Tariku je njegova supruga savršen partner u bračnoj postelji.

 – Neusporedivo bolje spavam sad nego kad sam bio samac, a pomaže i podloga za madrac s biokristalima koju smo nedavno kupili. Nisam baš bio pobornik takvih stvari, mislio sam da su to gluposti, ali sada sam se uvjerio da je to stvarno dobro – rekao nam je glumac koji je postao zaštitno lice zabavno-edukativnog portala posvećenog zdravom snu. Dok u mladosti nije vodio računa o tome gdje će i koliko spavati, udobnost kreveta i dovoljno sna danas su mu vrlo važni.

– I Lejla i ja imamo dubok san, a ja, za razliku od nje, katkad znam biti nemiran dok spavam – ističe. Poput mnoge djece, i njihova dvojica sinova, dvoipolgodišnji Arman i sedmogodišnji Dino, često se roditeljima znaju uvući u krevet.

– Vrlo rijetko žele spavati s nama, već se samo dođu pomaziti prije spavanja pa odu u svoje carstvo – kaže ponosni tata. U ulozi mace i psića, Tariku su na prezentaciji društvo pravile manekenke Aleksandra Grdić i Tina Katanić.

– Jedini muškarac uz kojeg se mogu naspavati jest moj maltezer Fly – dodala je 30-godišnja Aleks koja u krevet najradije ide odjevena samo u udobne pamučne bokserice i majicu.

Komentara 5

SA
sandrina
20:02 18.09.2010.

dečko je postao užasno iritantan s prodavanjem idilične priče iz svog braka...Sve ima svoje granice ukusa

07
0720
19:12 05.01.2011.

Neznam koga boli ona stvar kako ovaj balija spava

OB
-obrisani-
23:53 17.09.2010.

Da sam se oženio s ovom ja bih cijelo vrijeme duboko spavao!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije