Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 9
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NOVI DOKUMENTARAC

Tamara Ecclestone otvorila vrata svoje vile vrijedne više od 600 milijuna kuna

Tamara Ecclestone
Foto: ITV
1/10
14.11.2017.
u 12:05

– Nisam sigurna zašto imamo devet ili deset pasa. Iako je ondje mnogo ljudi, i dalje imate osjećaj doma – kazala je Tamara za kuću u kojoj je 57 soba, bazen i kuglana

Tamara Ecclestone (33), britanski model i TV voditeljica, otvorila je vrata svoje skupocjene kuće u Londonu, a sve zbog njezina novog dokumentarca "Tamara's World" koji će se sutra prikazati na ITV-ju. Kći nekadašnjeg šefa formule 1 i hrvatske manekenke Slavice Radić živi u vili vrijednoj čak 70 milijuna funti (600 milijuna kuna), a uz supruga Jaya Rutlanda (36) i kćerkicu Sophiju (3), s njima boravi čak 50 djelatnika.

Malena Sophia vjerojatno je najsretnija djevojčica u Velikoj Britaniji jer ima sve igračke koje može poželjeti – lutke u prirodnoj veličini, konjiće za ljuljanje i palaču u prirodnoj veličini.

– Pomažu mi da mogu izići i imati barem malo života. Oni su batleri i kućanice, čine kuću urednom, a garderobu lijepo ispeglanom i složenom. Imamo šefa kuhinje koji je nevjerojatan i šetača pasa. Nisam sigurna zašto imamo devet ili deset pasa. Iako je mnogo ljudi, i dalje imate osjećaj doma – kazala je Tamara za kuću u kojoj je 57 soba, bazen i kuglana.

Tamara ima i dvije osobne asistentice koje vode brigu o njezinim obavezama.

–Jutros imaš pilates, to smo potvrdili. Stilist je u četiri, a nakon toga ideš na nokte i pedikuru – rekla joj je jedna od asistentica, na što se Tamara našalila kako one vode njezin život umjesto nje.

Inače, Tamarino bogatstvo procjenjuje se na čak 232 milijuna funti (2,05 milijarde kuna), a samo na vjenčanje prije četiri godine potrošila je gotovo 60 milijuna kuna. Prvi ples na pjesmu "Endless Love" otpjevala im je uživo Mariah Carey, te je za to dobila 2,5 milijuna funti (20 milijuna kuna), a sir Elton John otpjevao je jedan set za milijun funti.

VIDEO: Kamo su nestale i što danas rade bivše prve dame TV-a

 

Komentara 7

Avatar 123456
123456
14:33 14.11.2017.

ovo je najbolja kombinacija - lova do krova, a glava prazna!!!

SV
svojaja
13:14 14.11.2017.

Svicarci se valjaju u novcima, radila sam nekoliko godina u najelitnijem jet setu u zemlji, nikada nisam osjetila bahacenje medju tim ljudima, nego uvijek poniznost i skromnost i jednostavnost. Sto su bogatiji, to su ponizniji. A posjeduju pola drzave, citavi kvartovi su njihovi. Ovi ljudi nikada ne govore o bogatstvu, samo o poslu i dobrim ljudima i ljudima koji se brinu za kolektivno dobro covjecanstva. Sta ce seljo nego o broju soba u kuci i poslugi , to je dno dna. Koliko je donirala sirotinji u Africi od svoga bogatstva nije rekla?

TO
tomisl
15:40 14.11.2017.

I Todoric je imao dvorac i vilu. Zivila Hrvatska !

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije