Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 187
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Ima dobrih vijesti za fanove

Svi žele ulaznice za ovaj koncert u pulskoj Areni, a na crnom tržištu prodavale su se i za 5000 kuna

Zagreb: Nastup Arctic Monkeysa na 2. danu INmusic festivala
Foto: Marko Prpic/PIXSELL
1/4
15.08.2022.
u 19:15

Ulaznice su u prodaju puštene 24. studenog u 10 sati i sve su prodane u samo nekoliko minuta. Cijena ulaznica je iznosila od 249 od 599 kuna.

Arctic Monkeys vraćaju se na pozornice prvi put nakon Tranquility Base Hotel & Casino turneje, koja je završila 2019. godine i sutra nastupaju pred publikom u Hrvatskoj. Koncert zlatne četvorke iz Sheffielda održat će se 16. kolovoza 2022. u pulskoj Areni, a ulaznice za koncert su rasprodane su još u studenome prošle godine. Ulaznice su u prodaju puštene 24. studenog u 10 sati i sve su prodane u samo nekoliko minuta. Cijena ulaznica je iznosila od 249 od 599 kuna, a ovaj interes publike brzo su iskoristili preprodavači na crnom tržištu i neki su od njih tražili paprene iznose.

Neke karte su se tako prodavale na oglasnicima i za pet tisuća kuna, a među oglasima koji su još aktivni na Njuškalu trenutno se prodaje nekoliko karata i cijena im se kreće od 1200 do 2000 kuna ovisno o sektoru. Za one koji nisu imali sreće i nisu stigli nabaviti karte kada su puštene u prodaju od organizatora je stigla vijest kako sutra točno u podne putem sustava Eventim u prodaju puštaju oslobođene ulaznice za Arctic Monkeys. - Malo ih je, budite brzi - poručuju na svojoj Facebook stranici iz Charm Musica Croatia. Slično je i s kartama koje se pojave na oglasnicima, nestaju u kratkom roku, a najbrže se prodaju one po cijeni od 600-800 kuna, dok karata za ložu, koje se prodaju putem oglasnika, ima još malo i cijena im je od 1500-2000 kuna.

 

 

Svi koji su karte kupili službenim kanalima morali su ostaviti svoje podatke ili podatke osobe koja će kartu koristiti i zato nije jasno kako će osobe koje su ulaznice nabavile putem crnog tržišta tu kartu iskoristiti jer će prilikom ulaska u pulsku Arenu svi morati pokazati identifikacijski dokument. 

VIDEO Marko Grubnić pozirao na luftiću jednorogu u duginim bojama: 'Ljetni jahač'

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije