Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 21
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ZALJUBLJENI PJEVAČ

Rijetko je viđamo! Sandi pokazao kako uživa na moru s 13 godina mlađom suprugom

Zagreb: Koncertom u Gavelli Sandi Cenov obilježio 25 godina karijere
Foto: Zarko Basic/PIXSELL
1/5
15.08.2022.
u 16:30

- Red smijeha, red ljubavi, red sunca i red mora. I glazba. Moj mali svijet i još jedno ljetovanje za pet - napisao je Sandi uz objavu

Glazbenik Sandi Cenov (54) na Instagranu je objavio fotografiju s 13 godina mlađom suprugom Ilinom, koju rijetko viđamo. Par trenutačno uživa na ljetovanju u Ičićima, na fotografiji su pozirali u kupaćim kostimima, na stijeni uz more. 

- Red smijeha, red ljubavi, red sunca i red mora. I glazba. Moj mali svijet i još jedno ljetovanje za pet - napisao je Sandi uz objavu.

Sandi i Ilina u braku su više od 15 godina, a zajedno imaju dvoje djece, kćer Zaru i sina Mikulu. Par se upoznao 2005. na poznatom skijalištu Nassfeld, a 2006. vjenčali su se pred matičarom u zagrebačkoj Starogradskoj vijećnici. Prije toga sudbonosno "da" izgovorili i na Baliju, no morali su odraditi hrvatsko vjenčanje kako bi brak bio valjan.

Pjevač je, prije nego što se oženio, svoju suprugu odvjetnicu poznavao tek tri mjeseca. Prije Iline, Cenov je iza sebe već imao jedan propali brak. Bio je s manekenkom Brankom Bebić (47). Njih dvoje vjenčali su se 1995. godine, no ubrzo su shvatili da nisu jedno za drugo.

VIDEO: Vlasti upozorile Meghan Markle i princa Harryja da se zaključaju: Puma vreba njihovim susjedstvom

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije