Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 25
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
stalno problemi

Tončica Čeljuska na Instagramu upozorava pratitelje da je opet žrtva drskih kradljivaca: 'Ovo je lažno'

Foto: Instagram
1/11
15.08.2022.
u 15:17

Tončica je već prije nekoliko mjeseci imala problema s hakerima. Naime, ostala je bez svog profila na Instagramu, a pribojavala se da je idući na meti i njen Facebook profil.

Voditeljica i urednica HRT-ove emisije 'U svom filmu' Tončica Čeljuska (53) na Instagramu je podijelila fotografiju profila koji ima njeno ime i prezime, te fotografiju i napisala kako je lažan. Više detalja nije podijelila, ali vidljivo je da profil ima dota pratitelja, te da 'lažnu Tončicu' prate i njeni bliski prijatelji koji su slučajno nasjeli na ovu prijevaru.  

Tončica je već prije nekoliko mjeseci imala problema s hakerima. Naime, ostala je bez svog profila na Instagramu, a pribojavala se da je idući na meti i njen Facebook profil. 

Foto: Instagram

- Dragi prijatelji, račun na Instagramu mi je hakiran, više mu ne mogu pristupiti, ne može se ni pronaći. Pitanje je i hoće li moj FB profil dočekati jutro, jer su mi računi povezani. Ne znam kome je to interesantno, ali ja se ionako cijeli život čudim... Ako ima neko neki savjet kako da vratim račun, osim beskrajne korespondencija sa support deskom, slušam - napisala je prije pet mjesec. 

Čeljuska s pratiteljima redovito dijeli trenutke iz privatnog života pa se tako sada pohvalila kako je od vrućina u metropoli pobjegla na otok Murter te pratitelje oduševila fotografijama koje su nastale u bazenu. 

Podsjetimo, urednica i voditeljica 'U svom filmu' nedavno je dala veliki intervju za Ekran Večernjeg lista u kojem je, između ostalog, otkrila da ne razmišlja o trajnom preseljenju u svoj rodni kraj. – Iskreno, ne vidim se tamo na taj način. Ljeta u Dalmaciji su predivna, no ja sam ipak definitivno osoba kojoj odgovara veća sredina, ljudi, događanja. Zagreb je moj grad, volim mogućnosti koje pruža, kazališta, koncerti. To bi mi je silno nedostajalo, a toga u malim sredinama nema – rekla nam je voditeljica koja je već sa 16 godina preuzela konce svog života u svoje ruke i napustila roditeljski dom te novi život započela u Zagrebu. 

Pažnju javnosti Čeljuska često privlači i svojim izgledom, a sama ne krije da joj je jako stalo do toga da uvijek izgleda lijepo i dotjerano, a zavidnu liniju posljednjih godina održava treninzima boksa.

– Trening je postao moja rutina, i malo je reći da sam presretna zbog toga. To što sam sport stavila u svoj raspored tri puta tjedno neizmjerno mi je unaprijedilo kvalitetu života. Najveća drama mi je u tjednu kada, ne daj Bože, preskočim trening. Sve drugo može čekati, ali moj trening mora biti odrađen. I opuštanje i veselje i energija. Sve dobijem u jednom – istaknula je voditeljica. 

VIDEO Teški zločini: Ovi celebovi su iza rešetaka zbog zlostavljanja, ubojstva ali i slanja otrova Obami...

Ključne riječi

Komentara 3

EL
Ell
11:57 20.08.2022.

Evo još jedna koja nema pametnijeg posla nego,praviti od sebe javni cirkus.

IM
Imota1
09:38 20.08.2022.

Ona u liftu samu sebe fotografira ... :):):):):)

TS
tsurusaki
16:33 15.08.2022.

A koja je svrha takvog otimanja profila?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije