Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 59
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
detaljno

Supruga našeg pjevača opisala kako se promijenila situacija u kući nakon rođenja prvog sina

17.02.2020.
u 20:15

Jole i Ana osim Ivana Luke imaju i tri djevojčice, 13-godišnju Ivu, 10-godišnju Emu i Tiju koja će uskoro napuniti osam godina.

Joško Čagalj Jole krajem studenog je sa suprugom Anom dočekao prvog sina, Ivana Luku.Ana je za Exkluziv otkrila kakva je situacija u kući otkad je došlo četvrto dijete.

- Kaos i je i nije. Kada je beba tek stigla bilo je privikavanja, ali sada smo se svi već naviknuli. Cure su sada sve više samostalnije i pomažu jedna drugoj - kazala je i dodala:  - Dojim bebu u posebnom položaju kako bih mogla držati knjigu i ispitujem djevojke.

Ana je odlučila i detaljno opisati svoj dan.  

- Buđenje je u šest ujutro. Nakon toga čistim kuću, ja vam nisam jedna od onih koja pije kavu ili čaj čim se probudi. Zatim budim cure za školu, dok Jole ostaje sa sinom. Ja odvozim cure u školu, obiđem trgovinu. Kasnije vratim djevojke iz škole i tako to bude do deset navečer - rekla je Čagalj.

Jole i Ana osim Ivana Luke imaju i tri djevojčice, 13-godišnju Ivu, 10-godišnju Emu i Tiju koja će uskoro napuniti osam godina. 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije