Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 52
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Dean McDermott

Suprug bivše milijunašice koja je s djecom živjela u kamperu konačno progovorio: Ovo je dovelo do sloma

Foto: Profimedia
1/8
17.11.2023.
u 10:10

Naime, u rujnu se doznalo da Tori Spelling s petero djece spava u motelu u kojemu soba košta nešto više od 90 eura noć, a nakon toga je s djecom živjela u kamperu u Kaliforniji. Kasnije je uspjela pronaći kuću u koju se uselila s djecom, te je počela plaćati najam za nju.

Nakon što doznalo da se glumica Tori Spelling razvodi od Deana McDermotta nakon 17 godina braka, mediji su počeli pisati o njezinoj financijskoj situaciji. Naime, u rujnu se doznalo da s petero djece spava u motelu u kojemu soba košta nešto više od 90 eura noć, a nakon toga je s djecom živjela u kamperu u Kaliforniji. Kasnije je uspjela pronaći kuću u koju se uselila s djecom, te je počela plaćati najam za nju. 

Cijelo vrijeme mnogi su se pitali što se stvarno dogodilo i zašto se brak raspao, iako su Tori i Dean imali turbulentnu vezu. Neki su nagađali da će se razvod kad-tad dogoditi i fanovi nisu bili pretjerano iznenađeni. Ipak, sada se glumac prvi put oglasio nakon što je sam podijelio da se razvodi na Instagramu u lipnju ove godine. 

- Sve što je Tori ikad napravila do današnjeg dana je bilo da želi da ja budem sretan i zdrav. Nanio sam mnogo štete i boli toj ženi - izjavio je u intervjuu za Daily Mail i nastavio: - Danas za to preuzimam odgovornost i to je najveća stvar koju ću morati ispraviti u životu. 

VEZANI ČLANCI:

 

Dean je rekao kako je bio jako depresivan, te da je imao napadaje bijesa, a sve je to pojačavao alkohol te lijekovi za koje je imao recept. Često je nakon opijanja padao u nesvijest, a njegova djeca i supruga bili su 'kao skamenjeni'. McDermott je tijekom razgovora bio izrazito emotivan, te na rubu suza, ali iskreno je govorio o svojim problemima. 

- Pred kraj sam pio bocu od 7,5 decilitara tekile svake večeri, sedam dana u tjednu i uzimao šaku tableta, dok je moja predivna obitelji bila u drugoj sobi - priznao je i dodao: - To je ono što je dovelo do sloma, to je ono što se dogodilo između mene i Tori. Nisam više mogao, nisam više mogao živjeti takav život. Bio sam umoran od ljutnje i urlanja.

GALERIJA Zvijezda 90-ih snimljena kako prodaje kuhani grah i puricu s mlincima na Dolcu

1/17

Tvrdi da je sada trijezan, te da je ljetne mjesece proveo u centru za rehabilitaciju. Djecu, navodi, nije vidio jako dugo, no otkrio je kako je opet počeo komunicirati sa Spelling. Isto tako je rekao i da je vijest o razvodu koju je objavio na Instagramu napisao pod utjecajem alkohola. 

Inače, Spelling je svjetsku slavu stekla ulogom Donne Martin u poznatoj tinejdžerskoj seriji "Beverly Hills, 90210". Poznata je i kao kći bogatog i uspješnog producenta Aarona Spellinga koji je preminuo 2006. godine. Još 2021.  pisalo se kako je glumica predala papire za razvod od supruga Deana McDermotta. "Brak je gotov već jako dugo. Tori se sastala sa svojim odvjetnicima i planira vrlo brzo podnijeti zahtjev za razvod. Pokušava sve riješiti, a prije toga pobrinuti se da bude financijski stabilna", kazao je obiteljski prijatelj i dodao: "Mjesecima spavaju u različitim sobama i već se neko vrijeme ne smatraju bračnim parom. Tori je spremna za novi početak, ali pokušava to strateški izvesti."Tori je od oca naslijedila 'samo' milijun dolara, a u kući u kojoj je odrasla i čija se vrijednost procjenjuje na više od 100 milijuna dolara živi njena majka. Spelling već neko vrijeme iznenađuje fanove izgledom, ponajviše zato što misle da je pretjerala s estetskim korekcijama.

VIDEO Nives Celzijus o odnosu s Dinom Drpićem: 'Ne plaća alimentaciju jer ne radi, napali su me zbog toga'

 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije