Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 82
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Ivan Šarić:

Super je glumiti tipičnog hrvatskog poduzetnika koji bi pare uzeo na brzinu

Ivan Šarić
Foto: Goran Stanzl/PIXSELL
1/5
02.11.2014.
u 19:00

Voditelj i stand-up komičar kojeg gledamo u duhovitoj seriji Nove TV "Kud puklo da puklo" voli lijepo izgledati pa katkad odjene odijelo samo kako bi otišao kupiti jaja i rajčice

Selu Oštrovcu spremaju se još veće zavrzlame otkako je u njega stigao poduzetnik Duško Šimac, koji je shvatio da seljanima može prodavati maglu i zaraditi na njihovoj naivnosti.

Tipičnog hrvatskog poduzetnika, kako on sam opisuje svoj lik, u seriji Nove TV "Kud puklo da puklo" glumi voditelj i stand-up komičar Ivan Šarić.

– Duško nema stila, prati modne časopise, ali ne zna se odjenuti i ništa mu ne stoji. Pare bi uzeo na brzinu, a kad dođe u Oštrovac, skuži da tu može uzeti neki novac i tako se za još jednu stepenicu uspeti do svog cilja. Duško bi zapravo htio ono što ima Tomislav Mamić, lik Mirana Kurspahića – novac i status – kaže za Ekran Šarić i dodaje da se najveći humorni biseri zapravo dogode kad se kamera ugasi.

– Super mi je raditi s ekipom, na setu je jako opušteno. Da na televiziji puste sve što mi kažemo na setu, to bi tek bilo urnebesno – sa smiješkom kaže Ivan, za čiji je lik bilo zamišljeno da u seriji postoji sedam, osam epizoda, ali autorima se toliko svidio da su ga ostavili dulje.

A kao Duško, i Ivan voli pratiti modu, samo što on, bez sumnje, ima stila.

– Odjeća ti može popraviti dan. Katkad, kad pišem neke materijale, i tri, četiri dana ne mičem se iz kuće, onda namjerno odjenem odijelo, odem kupiti nekoliko rajčica i jaja i vratim se kući – otkriva. Za svoju djevojku Koranu Gvozdić kaže da je žena koja izgleda dobro ma što odjenula, a Ivan otkriva i kad mu je najljepša.

Foto: Sanjin Strukic/Pixsell

– Korana fenomenalno izgleda u večernjim toaletama, ali kad se probudi ujutro i kad je u kućnoj garderobi, trenirci i mojoj majici, onda mi je najljepša – zaljubljeno kaže.

>>Ivan Šarić: Vrijednu kolekciju stripova čuvam za nasljednike

>>Fejk gluma i lažni humor ono su po čemu ćemo pamtiti seriju 'Kud puklo da puklo'

Komentara 2

Avatar XPBAT XPBOJ€ XOPBAT
XPBAT XPBOJ€ XOPBAT
20:32 02.11.2014.

Sad da je serija duhovita ;(

HZ
HDZ-zlocinacka_organizacija
21:16 21.08.2020.

ovaj saric ima zaledje gey lobija.... najgori u studio smijeha je bio.... njegov stand up je prepricavanje starih viceva... a sada ova gluma... pa sramota me gledati kako glumi.... stvarno katastrofa....

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije