Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Priznanje

Steven Tyler: Na drogu sam potrošio 20 milijuna dolara

steven tyler
26.07.2012.
u 14:29

Pjevač grupe Aerosmith Timesu je otkrio da je donedavno na drogu trošio 20 milijuna dolara, spetljao se s mnoštvom žena i stalno tulumario

– Američkom idolu pristupio sam da ne bih posegnuo za heroinom. Ovisan sam o adrenalinu pa sam morao uletjeti u neki rizik – otkrio je Steven Tyler, pjevač grupe Aerosmith, Timesu. Talentirani glazbenik prepoznatljiv po upečatljivim usnama dvije se sezone zadržao u američkom reality showu, a potom zbrisao iz njega. I otputovao na turneju Global warming sa svojim Aerosmithom. 

Nemirni 64-godišnjak tvrdi da koncerte odrađuje s lakoćom, kao i prije dvadeset godina, te da mu "cirkus" na sceni u potpunosti odgovara.

– Kao da stavite glavu u usta lava. Nikad ne znam što će se dogoditi do kraja koncerta – kazao je Steven koji je prošle godine izdao autobiografsku knjigu "Does the Noise In My Head Bother You?" i njome šokirao američku javnost. Na papiru je iznio mnoge pikanterije iz svojeg života među kojima i  to da ga je ovisnost o drogama ukupno stajala 20 milijuna američkih dolara. No danas je, priznaje, posve trijezan i očišćen te posvećen snimanju novog albuma "Music from another dimension" koji će na tržište izaći u studenom.

– Dani tulumarenja i ljubovanja su iza mene. Život sam posvetio dvojici miljenika – psima Butchu Cassidyju i Sundance Kidu. S njima redovito razgovaram, oni su mi najveći kritičari – tvrdi Tyler.

Komentara 2

BO
BobCat
19:38 27.07.2012.

kako takva rugoba moze imati tako prelijepu kćer... Arwen i

BO
BobCat
19:39 27.07.2012.

Arwen i love you ** - je trebalo pisat.. ne znam zasto su mi to odrezali... admine?!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije