Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 150
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
rekla da joj kasni

Srpski mediji pišu da je Hrvatica zatrudnjela u njihovom realityju

Foto: Instagram
1/3
17.01.2020.
u 17:53

Mnogi zaključuju da je Grgurić trudna pogotovo zato što je poznato da je u showu bila u turbulentnoj vezi sa Stefanom Karićem.

Iva Grgurić, jedina Hrvartica u srpskom realityju Zadruga u jednoj emisiji je otkrila da joj menstruacija kasni, prenose srpski mediji.

Mnogi zaključuju da je Grgurić trudna pogotovo zato što je poznato da je u showu bila u turbulentnoj vezi sa Stefanom Karićem.

Ja nisam dobila tri mjeseca. Cijelo vrijeme sam nervozna. To je kao kad se skupi krv u maternici i onda samo krene. Nadam se da je na nervnoj bazi i da nije ono drugo - rekla je uplašeno, a produkcija joj je odmah zakazala ginekološki pregled.

U showu je započela odnos sa Stefanom Karićem, koji je se u nju zaljubio, no brzo se ohladio. 

- Među njima je buknula strast, ali ona seksualna, dogodio se seks, bili su intimni i to je to. Nakon toga Stefan je shvatio da ne želi biti s Ivom jer je svako malo netko unosio informacije o njezinoj užasnoj prošlosti, koja se njemu nikako nije sviđala - kaže izvor blizak produkciji, te tvrdi da se čekaju analize ginekologa i tada će se znati je li Iva u drugom stanju

Ključne riječi

Komentara 8

Avatar Forest Trump
Forest Trump
19:18 17.01.2020.

Nesreća na radu ???!!!

DU
Deleted user
18:09 17.01.2020.

"Influenceri" se množe.

Avatar Danko - SLOBO danko
Danko - SLOBO danko
18:42 17.01.2020.

Od Kitića još ni jedna nije trudna 😄

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije