Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
'JOŠ TRAŽIM POUZDANOG'

Neda Ukraden: Dobivala sam bračne ponude nakon samo jedne večere

Neda Ukraden
Foto: Tomislav Miletic/PIXSELL
1/8
16.01.2020.
u 21:24

Pjevačica je progovorila o zlobnim i neistinitim komentarima, braku, ali i o tome da misli kako je ona uzor i ideal 'normalnim djevojkama' koje se bave istim poslom.

Postoji velika šansa da će pjevačica Neda Ukraden predstavljati Srbiju na Eurosongu, barem tako tvrde tamošnji mediji.

Tim povodom pjevačica je progovorila o zlobnim i neistinitim komentarima, braku, ali i o tome da misli kako je ona uzor 'normalnim djevojkama' koje se bave istim poslom.

 -  Za većinu normalnih djevojaka i žena, ja sam uzor i ideal kako bi htjele izgledati u mojim godinama i imati takvu karijeru. Druge, sitne i zlobne primjedbe više govore o njihovim frustracijama -kazala je Neda i nastavila:

- Nema bolje zaštite od zlobnih i neistinitih komentara nego što su rad i obitelj, gledati svoja posla i raditi posao najbolje što možeš, birati zanimljive pjesme, držati dobre koncerte, a poštovati i voljeti svoje najmilije - tvrdi pjevačica i otkriva da nije u braku jer tu instituciju shvaća ozbiljno.

- Dobivala sam bračne ponude nakon samo jedne večere, ali brak shvaćam izuzetno ozbiljno, jer sam odgovorna majka svom djetetu. I naravno, još nisam našla dovoljno ozbiljnog, pouzdanog i karizmatičnog partnera.

Ključne riječi

Komentara 3

BO
boraczapravdu001
22:59 16.01.2020.

stara se izoperirala maximalno..

BR
bree77
09:00 17.01.2020.

Aha.

AL
AlienattacK
21:47 16.01.2020.

O hebemtebože

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije