Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 125
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
SRETNI I ZALJUBLJENI

Srca kauboja zarobile su samozatajne ljepotice

19.01.2019.
u 07:00

Za razliku od žena nogometaša, rukometne wagsice ne vole se previše eksponirati. Privatne trenutke rijetko dijele s javnošću, no sreću u zagrljaju rukometaša ne mogu skriti

Žene nogometaša pale su u drugi plan. S trona su ih svrgnule lijepe djevojke i supruge naših rukometaša koji ovih dana ginu na terenu ne bi li Hrvatsku ponovno svrstali u sam vrh svjetskog rukometa. I dok naši dečki nižu pobjedu za pobjedom i svaku od njih slave uz hit Miše Kovača, njihove bolje polovice svaki njihov korak prate iz sjene.

Najdugovječniji ljubavni par

Za razliku od žena nogometaša, rukometne wagsice ne vole se previše eksponirati. Zaziru od svjetla reflektora, a većina njih i od društvenih mreža, no naši kauboji ne mogu odoljeti da se s vremena na vrijeme ne pohvale koliko su ponosni na svoje ljepotice. Jedan od njih je i Domagoj Duvnjak koji je svoju djevojku Luciju Žulj upoznao tijekom srednjoškolskih dana u rodnom Đakovu. Atraktivna brineta zaraznog osmijeha, koja se inače može pohvaliti i diplomom socijalne radnice, Domagoja prati na gotovo svakoj utakmici. Zbog ljubavi je napustila Lijepu Našu i novi život započela u njemačkom Kielu gdje Domagoj igra za istoimeni klub.

Njihova ljubav jedna je od najdugovječnijih ljubavi na domaćoj rukometnoj sceni pa im mnogi uskoro, sasvim očekivano, priželjkuju brak. A u bračnu luku s godinu dana starijom komunikologinjom Anom 2016. godine uplovio je 28-godišnji Luka Stepančić. Par se prvo odlučio za civilno vjenčanje, a potom i za crkveno koje su spojili s krštenjem sinčića Jakova. S prijateljima i obitelji slavili su na golf-terenima nadomak Zagrebu, a uzvanike je zabavljala Maja Šuput. Prije deset godina planula je ljubav između Manuela Štrleka i defektologinje Ine Galić. Par se upoznao kad je Ina u jedan zagrebački kafić došla po brata Bojana koji se također bavio rukometom. Četiri godine kasnije obvezali su se na vječnu ljubav na intimnoj ceremoniji na zagrebačkoj Novoj Vesi, a početkom 2015. godine na svijet je stigla i njihova kćerkica Zoja. U sretnom je braku već dvije godine i Krešimir Kozina koji sa suprugom Petrom ima također kćerkicu Magdalenu. Svoju ljepoticu od očiju javnosti ne krije ni Filip Ivić. S magistricom ekonomije Ivom Dropuljić u vezi je šest godina.

Ljubav iz rodnog grada

Luka Cindrić ljubavnu sreću pronašao je uz tajanstvenu djevojku Laru Stipetić. O Lari se zna tek da dolazi iz Ogulina baš kao i Luka, a neko vrijeme i sama se bavila rukometom. Nije nastupila na velikom prvenstvu kao i njezin odabranik, no da joj je lopta u ruci dobro stajala, potvrđuje i nagrada za najbolju sportašicu grada Ogulina koju je dobila 2011. godine.

Pogledajte tko se našao na listi 10 najseksi Hrvata

 

Komentara 3

IL
ilijan
10:05 19.01.2019.

Oni nisu kauboji i nisam nikada čuo da su sebi rekli da su kauboji. Novinari presranite sa takvim nazivom. Mogu biti rukometni vatreni ali kauboji nikako.

CA
calcaneus
10:26 19.01.2019.

Ako su nasi rukometasi kauboji tko su onda indijanci ?

Avatar links
links
10:55 19.01.2019.

evo ih ponovo...sada će mame, tate, babe, rodni krajevi, susjedi..... što voze,gdje kupuju...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije