Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 14
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
baš poput meghan

Sprema se kraljevsko vjenčanje! Zanosna Hanna očarala je Harryja s kojim će uskoro pred oltar

Foto: Instagram
1/5
13.07.2020.
u 07:00

Ljubavna priča Hanne i Harryja započela je prošlo ljeto i to na gotovo identičan način na koji je započela i priča Meghan i Harryja.

Zbog ljubavi s pučankom Meghan Markle princ Harry prekršio je brojna stroga pravila Kraljevske obitelji. Naposljetku se čak odrekao i titule te vlastite obitelji kako bi sa suprugom i sinom Archiejem mogao nastaviti normalan život daleko od očiju javnosti. No, nije princ Harry jedini koji se oglušio na ustaljena kraljevska pravila. Sličan scenarij odvio se i kod 34-godišnjeg Lorda Henryja Ropera-Curzona, baruna meksičko-američke krvi, koji se zaljubio u Hannu Jaff Bosdet s kojom će uskoro pred oltar.

1/5

Lord Henry je 22. nasljednik baruna od Teynhama i krvno je povezan s princom Harryjem i princom Williamom, dok je Hanna meksička glumica i zvijezda Netflixa pa mnoge njihova ljubavna priča neodoljivo podsjeća upravo na priču Meghan i Harryja oko koje se još uvijek lome koplja. Zanimljivo je i da Henryja zbog nevjerojatne sličnosti s najmlađim sinom pokojne princeze Diane Britanci od milja zovu upravo Harry.

Ljubavna priča Hanne i Harryja započela je prošlo ljeto i to na gotovo identičan način na koji je započela i priča Meghan i Harryja. Hana je bila velika glumačka zvijezda u Meksiku, a lord Henry upoznao ju je na spoju na slijepo koji je organiziran na zabavi jednog njihovog zajedničkog prijatelja. Zanosna latina toliko je očarala plemića koji je već nakon nekoliko mjeseci poznanstva dok su bili na skijanju u švicarskim Alpama kleknuo pred nju i zaprosio je. U studenom ove godine par bi trebao izmijeniti bračne zavjete na raskošnom vjenčanju u kraljevskoj palači Westminster, a nakon što se to dogodi Hanna će preseliti u Englesku i ući u povijest kao prva Meksikanka koja je ušla u britansku kraljevsku obitelj.

Zvat će se Lady Hanna, barunica od Teynhama, a kraljevske dužnosti ne bi joj trebale teško pasti s obzirom na to da je i ranije bila posvećena humanitarnom radu, a neko je vrijeme bila i politički aktivna. Obrazovanje joj je uvijek bilo na prvom mjestu, studirala na najboljim sveučilištima svijeta poput Harvarda, King's Collegea u Engleskoj i Sorbonnea u Parizu, a nakon studija posvetila se umjetnosti, prije svega glumačkoj karijeri uz koju je paralelno pokrenula i vlastiti brend odjeće 'We are one' s humanitarnim karakterom.

Foto: Instagram screenshot

Uz to napisala je i tri knjige, osnovala je vlastitu fondaciju (Jaff Foundation) za obrazovanje, obnašala je i političke dužnosti u Meksiku, a magazin Forbes ju je prošle godine svrstao među 100 najutjecajnijih osoba u Meksiku, dok ju je tamošnji Cosmopolitan proglasio jednom od 10 najcjenjenijih žena u Meksiku.   Unatoč tome što je sve svoje profesionalne ambicije ostvarila do 30-te godine Hanna je ostala skromna i samozatajna, a nakon vjenčanja nada se da će sa suprugom ubrzo zasnovati obitelj s obzirom na to da ne krije koliko bi se uskoro htjela ostvariti u ulozi majke, baš poput Meghan s kojom je mediji često uspoređuju.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije