Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 7
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ZAŠTITA OD 5G MREŽE

Šprajc u legendarnoj odjavi poručio: 'Zdravlje je važnije od svega, koliko god ispali glupi'

Zoran Šprajc
Foto: RTL Screenshot
1/4
01.05.2020.
u 09:41

-Dužni smo odgovor nekolicini naših gledatelja koji su nas nakon prošle emisije u četvrtak zamolili da istražimo utjecaj 5G zračenja na širenje koronavirusa - započeo je Šprajc u sinoćnjoj odjavi RTL Direkta.

Nedavni dobitnik Večernjakove ruže i legendarni voditelj Zoran Šprajc u sinoćnjoj je epizodi RTL Direkta gledateljima dao odgovor na pitanje koliko 5G zračenje utječe na širenje koronavirusa, naravno u vlastitom stilu.

Zoran Šprajc
1/5

- Naši novinari odmah su se bacili na posao i ustanovili da 5G i korona nemaju veze, ali za svaki slučaj znanstvenici s Instituta Davor Domazet Lošo izumili su zaštitu za osobe koje imaju problema s 5G mrežom - započeo je voditelj te mu se u ruci našao lijevak obložen folijom.

- Riječ je o specijalnom glavo-pokrivalu koje možete i sami lako napraviti, potreban je običan lijevak za vino ili vodu, ja volim kad je za vino, i alu-folija kojom ćete ga omotati. Bitno je da je lijevak plastični, a ne limeni, jer plastika dodatno upija 5G zračenja ako ih alu-folija ne uspije odbaciti - studiozno je demonstrirao Šprajc pa nastavio: "Lijevak se potom stavi na glavu i osoba je potpuno zaštićena od 5G, ali i 4G i 3G zračenja o kojima se slabo govori, ali nikad se ne zna".

- Lijevak nije potrebno nositi dok ste u kući, ali ako izlazite van svakako ga stavite, možda će vas ljudi malo čudno gledati, ali naučili smo to ovih dana zdravlje je važnije od svega koliko god glupi ispali - poručio je za kraj te gledateljima zaželio ugodan vikend.

Podsjetimo, Zoran Šprajc je proteklog utorka, 28. travnja, na prvoj virtualnoj dodjeli Večernjakove ruže osvojio statuu u kategoriji "TV osoba godine".

Dobitnik se birao između pet nominiranih, a to su voditelj HRT-a Tarik Filipović, novinarka Nove TV Maja Medaković, voditelj RTL Direkta Zoran Šprajc, voditelj HRT-a Mislav Togonal te njegova kolegica Daniela Trbović. Kategoriju je predstavio reporter Nove TV Andrija Jarak koji se odmah našalio kako mu je drago da je u situaciji da napokon može gledateljima predstaviti neke dobre vijesti, a pokazao je i svoju Ružu. – Tko kaže da Andrija donosi samo nevolje pred kuću? Evo, meni je donio treću, odnosno četvrtu Večernjakovu ružu. Ovo je doista pod neobičnim okolnostima, kažu da se ni najstariji gledatelji ne sjećaju ovakve dodjele nagrada – rekao je Šprajc i našalio se rekavši Dušku da mu dobaci ružu. 

– Ovo je stvarno jedinstveno iskustvo i jedinstvena nagrada. Ovo mi je treća ruža za TV osobu godine, a posebna je jer dolazi i s trećim stentom koji sam dobio lani. Dakle, tri Ruže i tri stenta. Gdje će čovjek veće nagrade od toga? Ali, eto, bilo bi mi drago ako sada može jedna nagrada bez stenta u budućnosti. Hvala svim gledateljima koji su glasali za mene, hvala Večernjakovim čitateljima, hvala HRT-u, ali i RTL-u i mojoj ekipi koja mi je ovo omogućila – kazao je Šprajc. 

Pogledajte najbolje trenutke s dodjele Večernjakove ruže

 

Ključne riječi

Komentara 11

MS
mijo.saric
10:54 01.05.2020.

Sinoć je ismijavao krevete u Areni i KBD kao da se netko igrao sa životima pa tu budalu nisam mogao više gledati...Hvala Bogu da ima normalnih vijesti i novinara koji su ozbiljni i dorasli trenutnoj situaciji.

Avatar southman
southman
09:45 01.05.2020.

Pljuc !

KA
karlodrago
10:45 01.05.2020.

Šprajc će ponovo završiti u bolnici kada bude komentirao kako je Milanović pobjegao iz Okučana.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije