Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 59
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
S. Loren u top 10

Španjolska slatkica Penelope Cruz najljepša je žena

Penelope Cruz
Pixsell
10.05.2010.
u 17:45

Modna stručnjakinja Sally Allen proglasila je španjolsku glumicu najljepšom ženom na svijetu. Prvo mjesto na ovoj ljestvici Penelope je zaslužila svojom senzualnošću koja ostavlja bez daha.

Španjolska ljepotica Penelope Cruz (36) po izboru modne stručnjakinje Sally Allen najljepša je žena na svijetu.

– Glumičina senzualna prirodna ljepota ostavlja bez daha, a njezinu lijepom licu nemoguće je odoljeti – kaže se, među ostalim, u obrazloženju te laskave titule. Na popisu najljepših žena našle su se i tri dame iz svijeta filma koje zajedno imaju 205 godina. Međutim, za dive Sophiju Loren, Catherine Deneuve i Helen Mirren godine su odavno stale i one kao takve ostaju pojam kako godine nisu uvijek najveći neprijatelj ljepšeg spola.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije