Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 24
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PLES SA ZVIJEZDAMA

Sonja i Gordan napustili emisiju, Grubnić ponovno 'eliminator'

Foto: Nova TV
1/5
20.05.2019.
u 09:02

Tamara bi voljela angažirati Ivana u Hrvatskom plesnom savezu i time potvrdila koliko joj se svidio njegov talent kojim je oduševljena. “Razmišljam intenzivno o tebi, ali htjela bih to podijeliti sa svima. Razmišljam u smislu što je to što imaš, a mnogo toga nemaš.

Sonja Kovač i Gordan Vogleš izgubili su u plesnom dvoboju u kojem su se našli s Markom Grubnićem i Elom Vuković. Jive ih je izbacio iz showa iako je žiri komentirao da su detalji presudili.

Prvi par koji je zaplesao na pozornici showa su Slavko Sobin i Gabriela Pilić, a publiku i gledatelje pozdravili su s  rumbom. “Dojmili ste me se. Jedino bih u ovoj fazi volio vidjeti malo više prizemljenosti, ali jednostavnost i iskrenost najčešći su put do uspjeha i to ste upravo pokazali”, rekao im je Nicolas. Dinko je primijetio kako su usvojili njegove savjete i pohvalio ih za to, a Tamara je rekla kako se između njih vidi velika plesačka kemija. “Prva rumba je bila minimalistička, a ova je bila mnogo bolja. Čestitam vam”, poručila je Almira.

Foto: Nova TV

Slavko i Gabriela kao svoj drugi ples izveli su tango. Očekujem da date malo više od sebe, poručio mu je Dinko. Tamara se s njim nije složila već je pohvalila na elementima inozemnih tanga i čestitala im. “Potpuno drukčiji tango, fenomenalno je bilo”, oduševljena je bila Almira.

Valcer su plesali Viktorija Đonlić Rađa i Marko Mrkić. “U mom svijetu ljestvica za tebe visoko je postavljena pa pripazi na držanje malo. U svakom slučaju, lijepo”, Tamara. “Ples je bio prekrasan i ti si zanosna. Očarana sam”, poručila je Almira Viktoriji. “Bilo je vrlo emotivno, uz divnu pjesmu našeg Olivera. Sviđa mi se sklad u vašem plesu. Meni ste bili divni”, zaključio je Dinko.

Foto: Nova TV

Jazz dance bio je drugi Viktorijin i Markov ples. “Meni je ovo bilo fantastično. Dinamična, seksi, energična. Da nisam znala tko si, mislila bih da si dio plesačkog tima”, zaključila je Almira. Nicolas smatra kako je Viktorija bila odlična, a Dinko joj je poručio da je rasturila i dokazala da je prava plesačica. “Čestitala bih na najboljoj izvedbi jazz dancea”, rekla im je Tamara.

Marko Grubnić i Ela Vuković prvo su otplesali cha cha cha. “Bilo je veselo i dinamično. Apsolutno si prisutan u momentu, uvijek uz svoju partnericu. Nisam vidjela dovoljno bokova, a ti to možeš. No vrlo sam zadovoljna”, zaključila je Almira. Nicolas se složio s Almirom u kritici. “Pametan si i vidim da ne ljubiš baš cha cha. Zapravo si polivalentan. Svaka čast”, poručila im je Tamara.

Foto: Nova TV

Marko i Ela s tangom zapalili su publiku u studiju. “Marko, daj veliku pusu Eli, zato što si zahvaljujući njoj bio muzički i tehnički točan”, rekao je Nicolas. Dinko je zaključio kako je Marko pokazao strast i kako je bio odličan, baš kao i Almira. “Pleše nama mačak mali, u tangu ti Marko ama baš ništa ne fali”, rekla je Tamara.

Sonja i Gordan otplesali su u desetoj emisiji razigrani i prpošni jive i prije dvoboja i to na pjesmu “Rock me baby” grupe Riva. “Vrlo ste dražesni večeras. Bila je dobra energija, poboljšali ste se od prvog jivea”, primijetio je Dinko. “Falilo mi je više kickova u koreografiji, ali držanje je bilo bolje”, pohvalila ih je Almira. “Slatka pjesma i slatki jive. Nicolasu je nedostajao kontinuitet. Nakon jivea Sonja i Gordan predstavili su se valcerom.

Foto: Nova TV

Nakon izvedbe rumbe Ivana Šarića i Paule Jeričević studio se orio od glasnih ovacija njihovih navijača. “Ivane, tvoja vještina vođenja je fenomenalna. Bio si tako pažljiv. Imate kvalitetu koju imaju samo vrhunski plesači. Mislim da će se godinama pričati o Šariću”, zaključio je Nicolas. “Bilo mi je lijepo vidjeti temperament koji ste uskladili. Najbolja rumba večeras”, čestitao im je nastupu Dinko. Tamara bi voljela angažirati Ivana u Hrvatskom plesnom savezu i time potvrdila koliko joj se svidio njegov talent kojim je oduševljena. “Razmišljam intenzivno o tebi, ali htjela bih to podijeliti sa svima. Razmišljam u smislu što je to što imaš, a puno toga nemaš. Rekli smo, nogice k'o perajice, rukice k’o lopatice, ali prisutnost i izvedba fenomenalna. Ti sve svoje mane pretvoriš u vrline. Da mogu, dala bih ti 20, ali nažalost ne mogu”, izjavila je Almira koja je na kraju ovaj ples ocijenila desetkom, baš kao i svi ostali članovi žirija.

Foto: Nova TV

Osim rumbe, Ivan i Paula za desetu emisiju uvježbali su i quickstep. “Bila mi je draža rumba, teško mi se priviknuti na quickstep”, poručio im je Dinko. “Velika razlika u visini vama je problem za standardne plesove. Ali nakon rumbe otplesati jednako i quickstep je nemoguće”, izjavila je Tamara, a Almira dodala kako ju je potpuno osvojio. “Vi ste točno pogodili što je quickstep. Vaši koraci bili su brzi, sitni i dinamični”, kratak je bio Nicolas.

Pogledajte video: Ovo su ovogodišnji natjecatelji ‘Plesa sa zvijezdama’

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije