Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 59
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Ples sa zvijezdama

Fanovi opet ljutiti: Nije bilo tablice, bili su izjednačeni. Kako je onda Josipa ispala?

Foto: Sandra Šimunović Pixsell/Nova TV
1/9
13.05.2019.
u 11:41

U sinoćnjem 'Plesu sa zvijezdama' šest parova plesalo je po dva plesa na teme iz mjuzikla. U plesnom dvoboju našli su se povratnici showa Sonja Kovač i Gordan Vogleš s Josipom Pavičić Berardini i Damirom Horvatinčićem.

Šestero parova zaplesalo je na brojeve iz mjuzikla u sinoćnjoj epizodi ''Plesa sa zvijezdama'', a show su napustili Josipa Pavičić Berardini i Damir Horvatinčić nakon plesnog dvoboja s povratnicima showa Sonjom Kovač i Gordanom Voglešom. U plesnom dvoboju imali su 30 sekundi za improvizaciju na zadani plesni stil, a ovog puta to je bila – samba.

Kad je došao trenutak odluke žirija, nestalo je struje zbog vremenskih neprilika, a za to vrijeme gledatelji ispred malih ekrana gledali su isječke iz prošlih emisija. Nakon 15-ak minuta vratila se struja i žiri je odlučio da plesni podij zauvijek napuštaju Josipa i Damir. Zbog te odluke, mišljenja gledatelja bila su odijeljena.

Nicolas je svoj glas dao Sonji i Gordanu, a Almiri i Dinku se više svidjela izvedba Josipe i Davora. Međutim, Tamara Despot kao predsjednica žirija zakomplicirala je situaciju.

– Ovaj put moram se složiti s kolegom Nicolasom. Svoj glas dajem Sonji i Gordanu, oni idu dalje – rekla je Despot. 

Budući da se na kraju emisije nisu pisali glasovi publike zbog nestanka struje, gledatelji su opet istaknuli svoje nezadovoljstvo na društvenim mrežama.

Foto: Nova TV

"Čekaj, dvoje ljudi je glasalo za Josipu, dvoje za Sonju. To je izjednačenje. Kako je onda Josipa ispala?" napisala je jedna gledateljica, a druga je dodala: "Kad je Sonja u pitanju, očito je sve moguće. Meni je žao što je Josipa ispala, bila je skladna u plesovima. Sonja jednostavno nije rođena za ples."

Iako su prema glasovima žirija plesni parovi bili izjednačeni u dvoboju, prolasku Sonje i Gordana zapravo je presudio Tamarin glas jer je ona predsjednica žirija. Glasove publike objavili su naknadno, a prema njima bili su vodeći Viktorija i Marko s 22,8%, Marko i Ela s 21,1%, Ivan i Paula s 19,8 % te Slavko i Gabriela s 14%. Najmanje glasova dobili su Josipa i Damir (12%) te Sonja i Gordan (10,4%).

Pogledajte tko ove sezone sve pleše u 'Plesu sa zvijezdama'.

Ključne riječi

Komentara 4

ST
Stjepan2103
15:48 13.05.2019.

primjećujem, po tjednim izvješćima, da je to jedna jako zanimljiva emisija u kojoj nije bitan sadržaj nego .... malo smuljat malo sakrit malo prevarit...nadam se da oni koji gledaju dobro se zabavljaju

GR
gragakarlovac
12:51 13.05.2019.

Modni macak pobjeduje

VP
VP1955
14:55 13.05.2019.

Pa tko to još uopće gleda???sve je isti princip, muljanje,varanje...kao i u ostalom u svemu u našoj zemlji, nažlost!!!!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije