Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 70
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
nakon dužeg vremena

Snahu Zdravka Mamića ne viđamo često, no sad je izašla u javnost s velikom novosti

Foto: Marko Lukunić/Pixsell
1/8
01.05.2020.
u 19:14

Tia Mamić vrlo se rijetko pojavljuje u javnosti te svoj privatni život drži daleko od znatiželjnih, pa se poneke njezine fotografije tek mogu pronaći na Ladinom profilu.

Na Instagram profilu zagrebačke vizažistice Lade Mitrašinović pojavila se fotografija snahe Zdravka Mamića, Tije Mamić. Lada i Tia bliske su prijateljice, a početkom veljače najavile su poslovnu suradnju, a ovom prilikom pokazale su točno o čemu se radi.

1/4

Naime, novi poslovni pothvat supruge Marija Mamića je upravo zajednička modna kolekcija s Ladom, a jedan od komada je upravo i kaftan u leopard uzorku kojeg Tia nosi na fotografiji.

Foto: Instagram screenshot

Tia Mamić vrlo se rijetko pojavljuje u javnosti te svoj privatni život drži daleko od znatiželjnih, pa se poneke njezine fotografije tek mogu pronaći na Ladinom profilu.

Podsjetimo, Tia i Mario vjenčali su se prije dvije i pol godine, no nikada javno nis htjeli pričati o svojoj ljubavi.

Ključne riječi

Komentara 9

TK
Ten-kre
07:19 02.05.2020.

Zašto mi je obrisan komentar kako je Zdravko Mamić u bijegu pred institucijama Republike Hrvatske. Zar lažem? Koga sam uvrijedio istinom?

KT
KTM
07:54 02.05.2020.

Zbljuv

JD
John Doe Jr.
12:26 02.05.2020.

al fakat me boli kifla za njih

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije