Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 62
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
čestitala praznik rada

Severina objavila fotku s Titom, komentari pljušte sa svih strana: 'E Seve, da si kao Jovanka'

Foto: Instagram
1/6
01.05.2020.
u 13:07

Severina Kojić svojim je pratiteljima čestitala Praznik rada uz fotomontažu na kojoj pozira s Josipom Brozom Titom.

Severina Kojić čestitala je svojim pratiteljima Praznik rada uz fotomontažu na kojoj pozira s bivšim predsjednikom Jugoslavije, Josipom Brozom Titom. Riječ je o fotografiji na kojoj je u originalu pored Tita bila kraljica Elizabeta II., a na njezino mjesto ovog puta zahvaljujući photoshopu zasjela je splitska pjevačica.

Posebne čestitke uputila je onima koji proteklih nekoliko mjeseci daju sve od sebe kako bi svima olakšali život u jeku pandemije koronavirusa.

1/7

- Dozvolite mi da vam čestitam(o) 1. maj, praznik radnog naroda!  Dozvolite da ovo bude u čast svih radnica, posebno u ovim vremenima medicinskim sestrama, liječnicama, trgovkinjama, apotekarkama, njegovateljicama, dominantno ženama, koje su heroine na prvoj crti ove pandemije, kako bi se muški poslije hvalili - napisala je Severina.

Foto: Instagram screenshot

Njezina objava izazvala je lavinu komentara, a većina pratitelja čestitke je uzvratila Severini. - Živio nam 1. maj - poručila joj je prijateljica Iva Radić  dok je bilo i onih koji su Severinu usporedili s bivšom prvom damom, Jovankom Broz. -E Seve da si ti ka Jovanka - poručio joj je jedan obožavatelj ispod fotografije.

Što poznati rade u karanteni?

Ključne riječi

Komentara 43

Avatar Admin smetlar
Admin smetlar
13:32 01.05.2020.

bolje nek se drži snimanja filmova i nek viče daj mi ga!

DU
Deleted user
13:51 01.05.2020.

Hrvatska se prisjeća poginulih,nestalih,ranjenih a ona pozira sa Titom i traži novac od hrvatske države.

Avatar MK3
MK3
13:40 01.05.2020.

A je li je i objavila i onu snimku sa kapetanom broda u kabini?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije