Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 15
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
pohvalila se

Goga objavila prve privatne fotke s Adamom: 'Bio si uz mene u najtežim trenucima'

Brak na prvu - finale
Foto: RTL
1/6
01.05.2020.
u 10:27

Podsjetimo, najveći šok i iznenađenje finalne večeri zasigurno je bilo razotkrivanje novog ljubavnog para - Gordane i Adama! Iako su gledatelji već neko vrijeme nagađali da se među njima nešto dogodilo, finale emisije bila je definitivna potvrda.

Bivša sudionica 'Braka na prvu', Gordana Marelli konačno može objavljivati fotke s Adamom s kojim je završila nakon showa, pa je pohrlila na Instagram i objavila nekoliko fotografija kako bi se pohvalila da su sretno zaljubljeni. 
"LJUBAV. Hvala što si bio uz mene i u najtežim trenucima, podržavao me i nasmijavao. Volim te!" napisala je Gordana koja s Kromerom čeka bebu.

Brak na prvu - finale
1/3

Podsjetimo, najveći šok i iznenađenje finalne večeri zasigurno je bilo razotkrivanje novog ljubavnog para - Gordane i Adama! Iako su gledatelji već neko vrijeme nagađali da se među njima nešto dogodilo, finale emisije bila je definitivna potvrda. „Kada su stvari s Dejanom krenule nizbrdo, bježala sam od njega i pronašla puno toga zajedničkog s Adamom, ali u tom trenutku nismo imali ništa, samo sam imala bolju komunikaciju s Adamom nego s Dejanom. No sad se stvar prilično promijenila i sad sam u ljubavnoj vezi s Adamom“, priznala je Gordana, što je iznenadilo sve prisutne, a pogotovo Dejana i Nikolinu. „Još me jednom osjećaj nije prevario i bio sam u pravu. No vjerujem u ljubav i nemam problema s tim pa ću svoje mjesto prepustiti Adamu“, kazao je Dejan, koji je u posljednjim danima veze primijetio da je Goga bacila oko na Adama.

„Dogodilo nam se ono da u vezi treba ići stepenicu po stepenicu i nama je trebalo nekoliko susreta da stvorimo pravo prijateljstvo. Onda smo shvatili da možemo pričati o bilo čemu, da se možemo otvoriti, da si možemo reći sve probleme i da ćemo se shvatiti i korak po korak izgradila se veza. Shvatili smo da smo slični pa smo se odlučili naći poslije showa da vidimo kako nam ide. Nisam očekivao da će do toga doći, ali sada smo jako sretni i zadovoljni“, priznao je Adam, koji ističe da Goga i on imaju mnoge zajedničke interese. Iako su svi bili pomalo zatečeni njihovim priznanjem, svi su uvijek na strani ljubavi. „Ako je u pitanju ljubav, želim im svu sreću“, zaključila je Nikolina.

 

Ključne riječi

Komentara 1

Avatar ElizabethAV75
ElizabethAV75
14:29 01.05.2020.

w︆︅w­︅︆w︆︆.︆︆l︅︆o︆︅v︅­︆e­­­­x︆︆x︅︆.︆︅c︅︆l︆︅­u︅︆b

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije