Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Petar Kürschner Jr.

Službeni Balaševićev fotograf objavio dosad neviđene fotografije s druženja i koncerata slavnog glazbenika

Foto: Petar Kürschner Jr.
1/32
03.12.2021.
u 15:15

Petar je inače bio prisutan na više njegovih koncerata, a u grupi je objavio više od 70 fotografija s koncerata i druženja sa slavnim glazbenikom, a neke od fotografija javnost nije ni vidjela do sada.

Ni nakon devet mjeseci Balkan se ne miri s odlaskom legendarnog srbijanskog kantautora Đorđa Balaševića. Njegovi fanovi i dalje pregledavaju fotografije s koncerata i prisjećaju se dobre glazbe i dobrih vremena.

Jedan od njih je i fotograf Petar Kürschner Jr. koji je svoje uspomene podijelio sa svima u Facebook grupi "Đotovi" koja broji više od 55 tisuća članova i pratitelja koji imaju samo jedno zajedničko - ljubav prema Đoletu. Petar je inače bio prisutan na više njegovih koncerata, a u grupi je objavio više od 70 fotografija s koncerata i druženja sa slavnim glazbenikom, a neke od fotografija javnost nije ni vidjela do sada. 

Foto: Petar Kürschner Jr.

"Đole je bio jedan jako drag čovjek, puno lijepih stvari sam doživio s njim. I dalje ne mogu vjerovati da više nije među nama", kazao je Petar o Đoletu. 

Foto: Petar Kürschner Jr.

Foto: Petar Kürschner Jr.
Foto: Petar Kürschner Jr.

Inače, Balašević je preminuo u Infektivnoj klinici u Novom Sadu. U kliniku je stigao tri dana pred smrt zbog upale pluća, a stanje mu se potom naglo pogoršalo uslijed ranijih kroničnih zdravstvenih problema, ali i zbog zaraze koronavirusom, javljali su srpski mediji tih dana. Pisali su i kako su liječnici skoro dva i pol sata pokušavali reanimirati Balaševića, no njihovi napori nažalost nisu urodili plodom. Balašević je ovaj svijet napustio samo tri mjeseca prije svog 68. rođendana. Prije nego što je prebačen na odjel intenzivne njege Balašević je, otkrio je izvor blizak obitelji, tražio da čuje svoju najveću ljubav, suprugu Oliveru s kojom je bio u braku  više od četiri desetljeća. 

Ožalošćeni fanovi skupljali su se danima pred njegovom kućom i rodnom Novom Sadu te ostavljali plišane bijele zečeve koje je tradicionalno, zbog svojih stihova, dobivao od fanova. 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije