Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 98
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
zaintrigirala javnost

Slavonska mladenka otkrila detalje: Bilo je 400 uzvanika, a Brena je pjevala duže no što je trebala

Foto: D. Mirković/požega.eu
1/12
24.04.2023.
u 16:52

Naime, uzvanike je do iza ponoći zabavljala mega zvijezda Lepa Brena, a svi su je u sali dočekali gromoglasnim pljeskom. Martina je sada odlučila otkriti detalje o svadbi.

Kći uspješnog slavonskobrodskog biznismena Martina Ravlić i vlasnik Hotela Scala u Vodicama, inače veličkih korijena, Darko Marijanović ove su subote izrekli svoje sudbonosno 'da', a bila je to slavonska svadba o kojoj se itekako pričalo. Pogotovo nakon što je u salu ušla slavna beogradska gošća. Naime, uzvanike je do iza ponoći zabavljala mega zvijezda Lepa Brena, a svi su je u sali dočekali gromoglasnim pljeskom. Martina je sada odlučila otkriti detalje o svadbi. 

- Od malena volim Lepu Brenu, išla sam na puno njenih koncerata i sama sam sebi rekla ako se ikada budem ponovno udavala, želim da mi Lepa Brena pjeva u svatovima - kazala je je za 24sata
Ispričala je kako su ljetos ona i suprug sreli prijatelja kojem u otkrili planove za vjenčanje. 

- Pitao nas je tko će pjevati, a ja sam mu rekla da bih htjela da mi Lepa Brena pjeva i on je rekao: 'Ako želiš da ti ona pjeva, ona će ti i pjevati' - dodala je. 
Rekla je kako je Brena pjevala dva sata i sedam minuta, te da je bilo čarobno i ugodno. 

Martina kaže da je Brena bila oduševljena jer je ovo bio prvi put da je pjevala na svadbi u Hrvatskoj i da joj je bilo drago što je to napravila. 
Ravlić tvrdi da je na svadbi bilo oko 400 uzvanika i to samo prijatelji, suradnici i obitelj, a ne zna koliko su potrošili na svadbu jer je puno toga bilo na prijateljskoj razini.  

Zabava se održala u veličkoj Svečanoj sali Avija, koju inače vodi mladoženjina sestra Kristijana Križanović.

Dvorana je bila stilski uređena i mladenci su sa osobnošću dali svoj štih i dušu za svaki detalj, a osim Lepe Brene uzvanike su zabavljali i Tamburaški sastav Sokak iz Đakova, Glazbeni sastav Marcipan iz Novoga Sada, a uz njih zaplesale su i trbušne plesačice, prenosi požega.eu

Podsjetimo, Lepa Brena trenutno je jedna od najpoznatijih ljudi na Balkanu, pogotovo nakon što je turneja kazališne hit predstave krenula "Lepa Brena Project" doživjela veliki uspjeh. Čak 1900 gledatelja došlo je pogledati intrigantnu priču postavljenu na kazališne daske splitskih Gripa prije desetak dana i uvjeriti se zbog čega "Lepa Brena Project" obara sve rekorde posjećenosti rasprodavši dosad čak osam izvedbi u Zagrebu i Rijeci u nepunih mjesec dana. 

Bila je to najposjećenija kazališna predstava u gradu pod Marjanom.

- U ožujku je počelo naše divno putovanje po Hrvatskoj s predstavom o životu jedne dive ispletene sa sudbinama svih nas na ovim prostorima, a sad smo se vratili i proživjeli nestvarno lijep tjedan s prekrasnom publikom u Zagrebu, Rijeci, Makarskoj i Splitu! Hvala vam na ljubavi. Ovo nije kraj. Ponovno ćemo se vratiti - poručuju u zajedničkoj izjavi glumačke zvijezde hit-predstave Bitef teatra. Interes za spektaklom "Lepa Brena Project" ne jenjava pa zagrebačka kompanija Premier Media Group, koja organizira turneju, najavljuje da će uskoro biti objavljeni novi datumi gostovanja po hrvatskim gradovima.

VIDEO Ivana Paradžiković šokirana onim što je vidjela u Americi: 'Najgore od svijeta'

Ključne riječi

Komentara 36

PR
propalismoFranjoskroz
18:54 24.04.2023.

Nema tih novaca svijeta, nema tako lijepog odijela, nema nekretnina, zlatnina koje mogu sakrit malog balkanskog seljaka.Uvijek to ispliva na površinu bez obzira na sav trud

UJ
ujna
19:52 24.04.2023.

Ma neću ni komentirati jer mi žuti ili crveni ne ginu ako napišem šta mislim!

NA
nasunis
18:37 24.04.2023.

Jeli pivala Čačak?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije