Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 28
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
već rasprodano

Slavni roker organizira krstarenje: Samo najbogatiji će imati priliku fotkati se s njim

Foto: Profimedia
1/6
30.03.2019.
u 13:34

Četiri dana partijanja s rock zvijezdom nazvano je 'Runaway to Paradise with Bon Jovi', a u ponudi uskoro rasprodano krstarenje u  ima druženje s Jonom, karaoke, bendove koji sviraju uživo i kušanje nagrađivanog Rose vina njegovog sina Jesseija Bongiovia.

Obožavatelji glam metala napokon su došli na svoje. Jon Bon Jovi zna da ne postoji ništa glamuroznije od krstarenja na jahti po Karibima, pa je odlučio ispuniti snove mnogim svojim fanovima.

Četiri dana partijanja s rock zvijezdom nazvano je 'Runaway to Paradise with Bon Jovi', a u ponudi uskoro rasprodano krstarenje u  ima druženje s Jonom, karaoke, bendove koji sviraju uživo i kušanje nagrađivanog Rose vina njegovog sina Jesseija Bongiovia.

Foto: Arena Hospitality Group
Jahta Norwegian Jade sprema se isploviti idući mjesec, a produkcijska kompanija koja organizira ovaj luksuzni event obećava da će u ta četiri dana svi putnici, osim glazbi beda Bon Jovi, moći uživati i u glazbi bendova kao što su Collective Soul, Tonic, Beth Thornton, Tempt, DJ Dave i Slippery When Wet. Zlatni paket i jedini način na koji će putnici dobiti priliku fotografirati se sa svojim idolom Jonom već je rasprodan, dok su u ponudi još uvijek oni malo jeftiniji.

Najskuplja karta za krstarenje stoji nešto više od 8 tisuća dolara dok je najjeftinija 'samo' 235. Kao dodatni sadržaj najavljuju i dućan s reklamnom odjećom benda Bon Jovi. Za one koji ne mogu stići na ovo travanjsko, organizirano je još jedno krstarenje, ali to će biti po Španjolskoj. Jon nije jedina niti prva osoba koja organizira svoje krstarenje, prije njega učinile su to već druge zvijezde kao što su Cardi B, Oprah Winfrey i Adam Rippon.

Pogledajte koji su poznati glumci i voditelji umrli na snimanju:

 

Ključne riječi

Komentara 1

Avatar Mladen_Podnar
Mladen_Podnar
14:40 30.03.2019.

Kada se ima onda se i uživa. Mi ostali možemo sjest i plakat! 🛀

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije