Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 152
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
BITKA ZA ŽIVOT

Slavna pjevačica progovorila o najtežim danima: 'Liječnik mi je rekao da sam proslavila zadnji Božić'

Foto: Profimedia/Instagram
1/7
16.03.2021.
u 16:19

Pjevačica  je  podvrgnuta kemoterapiji i mastektomiji u pokušaju da kontrolira bolest. Također je provela dva tjedna u induciranoj komi nakon što su joj liječnici na prsa ugradili kateter nazvan  koji omogućuje lijekove za kemoterapiju izravno u krvotok.

Sarah Harding, 39-godišnja članica englesko-irskog benda Girls Aloud u svojim memoarima "Hear Me Out" pisala je o svojoj borbi s rakom dojke koji joj je dijagnosticiran prošlog ljeta. 

U isječku koji je objavljen u The Timesu Harding je rekla: "U prosincu mi je liječnik rekao da će mi predstojeći Božić vjerojatno biti posljednji. Ne želim točnu prognozu. Ne znam zašto bi to netko želio  rekla je Harding i dodala: "Trudim se živjeti i uživati ​​u svakoj sekundi svog života, koliko god dugo to trajalo. Tijekom svega ovoga popijem čašu vina ili dvije, jer mi pomaže da se opustim. Sigurna sam da neki ljudi mogu pomisliti da to nije sjajna ideja, ali želim pokušati uživati".

Foto: Instagram screenshot

Pjevačica  je  podvrgnuta kemoterapiji i mastektomiji u pokušaju da kontrolira bolest. Također je provela dva tjedna u induciranoj komi nakon što su joj liječnici na prsa ugradili kateter nazvan  koji omogućuje lijekove za kemoterapiju izravno u krvotok. Iako je ovo u početku pomoglo kontrolirati  bolne simptome, u konačnici joj je nanijelo oteklinu u prsima i na vratu.

- Ne sjećam se puno nakon toga. Znam samo ono što su mi rekli. U jednom mi je trenutku krvni tlak opasno pao i hitno sam prebačena na intenzivnu njegu, rekla je Harding i dodala da je vrištala kada se probudila nakon operacije.

- Sad imam samo hrpu šavova tamo gdje su mi nekad bile dojke... Ne mogu se više niti pogledati u zrcalu, ne mogu se suočiti s tim, jednostavno više ne izgledam poput sebe, ne prepoznajem se... Jako je teško probuditi se sa spoznajom da jedan dio mene nedostaje; nestao je dio moje ženstvenosti, a taj gubitak slama mi srce, iskreno je rekla pjevačica kojoj je tumor nažalost zahvatio mozak. 

-  Nemojte da vam pandemija covida bude izgovor, nemojte odgađati odlazak u bolnicu kao što je bio slučaj sa mnom, rekla je Sarah Harding. 

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije