Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 64
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
SLAVILA

Na Instagramu srpske pjevačice otkriveno gdje je snaha Zdravka Mamića bila na dan presude

Foto: Instagram
1/10
16.03.2021.
u 14:01

Fotografije s rođendanske proslave svoje sestre Dušice objavila je poznata srpska pjevačica Emina Jahović. Na proslavi je uz Tiju bila i  Morana Mamić, bivša supruga Zdravkovog bratića Zdenka.

Zdravku Mamiću jučer je potvrđena zatvorska kazna od šest i pol godina zbog izvlačenja novca iz Dinama, a njegova snaha Tia Mamić za to je vrijeme bila na rođendanskoj proslavi u Dubaiju.

Fotografije s rođendanske proslave svoje sestre Dušice objavila je poznata srpska pjevačica Emina Jahović. Na proslavi je uz Tiju bila i  Morana Mamić, bivša supruga Zdravkovog bratića Zdenka. 

Foto: Instagram screenshot

Inače, Tia i Mario vjenčali su se u zagrebačkom hotelu Westin u listopadu 2017. Svadba se održala na 17. katu zgrade, a neki su je tada nazvali i svadbom godine. Uzvanike je zabavljala srpska pjevačica Rada Manojlović. Poduzetnica se udala u vjenčanici koju je kreirala dizajnerica Matija Vuica.  

Podsjetimo, Tia je oduvijek bila suzdržana kada je riječ o medijima, a u jednom od rijetkih medijskih istupa progovorila je o životnim nedaćama koje su je zatekle. Rano je ostala bez majke, a život s ocem alkoholičarem ostavio je traga na njoj. 

Foto: Instagram screenshot

Novu šansu pružio joj je ekonomski stručnjak i političar Ljubo Jurčić koji je skrb o Tiji preuzeo nakon što je ostala bez oba roditelja. Da prebrodi rane iz djetinjstva, pomogao je i sin Zdravka Mamića, u čijem je zagrljaju pronašla svoju mirnu luku. 

– Najvažnije mi je u životu znati da imam partnera koji je uz mene te mi je ujedno i najbolji prijatelj. Unio mi je mir i donio osmijeh na lice svaki dan – kazala je svojedobno Tia. Mario iza sebe ima jedan propali brak, i to s bivšom TV voditeljicom Monikom Kravić s kojom ima dvojicu sinova.

 

Ključne riječi

Komentara 3

Avatar Stankić
Stankić
14:09 16.03.2021.

Ne veli se pjevačica nego pevaljka. Pa kak to autor ne zna, a svaki dan desetak sati provodi na zapadnoturskim portalima i onda LJUDE davi sa komunalnim otpadom iz svoje otadžbine?

AL
alfagt2015
22:33 16.03.2021.

idioti jedni nije to snaha zdravka mamica nego zdenka

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije