Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
UZVRATILA UDARAC

Slavna glumica osvetila se paparazzima: Ovo je bolja opcija za gledanje

Michael Douglas i Catherine Zeta Jones
Foto: Press Association/Pixsell
1/7
24.11.2016.
u 11:30

Catherine i Michael slave američki blagdan Dan zahvalnosti na nepoznatoj tropskoj lokaciji

Glumica Catherine Zeta-Jones (47) ljutita je na paparazze koji redovito pokušavaju snimiti njezine privatne trenutke pa im je uzvratila udarac tako da je na Instagramu objavila dvije fotografije u kupaćem kostimu, koje je fotografirao njezin suprug Michael Douglas (72).

Tajna karipska lokacija
– Ovo je uvijek bolja opcija za gledanje – napisala je Catherine pokraj fotografije i dobila puno oduševljenih komentara svojih pratitelja. Catherine i Michael slave američki blagdan Dan zahvalnosti na nepoznatoj tropskoj lokaciji. Iako je slavni par prije tri godine bio na rubu razvoda, čini se kako su danas jako zaljubljeni.  Michael je tada vodio bitku s rakom grla, a Catherine se borila s bipolarnim poremećajem, pa je i to utjecalo na njihov brak. Par je u braku 16 godina, a imaju dvoje djece – sina Dylana Michaela (16) i kći Carys Zetu (13).

 

Pissed the paparazzi photographed my ass, thus sharing the photographs my husband took of my ass. Always a better option for viewing 😉.

A photo posted by Catherine Zeta-Jones (@catherinezetajones) on

>>Catherine Zeta-Jones svaki dan vrti hula-hup i pliva

Komentara 5

SC
schwertransport
12:04 24.11.2016.

Kad vec nesto objavite eka bude vjerodostojno gdje su te slike u badicu

SC
schwertransport
12:04 24.11.2016.

Kad vec nesto objavite eka bude vjerodostojno gdje su te slike u badicu

Avatar Joco Udmanić
Joco Udmanić
15:52 24.11.2016.

Boli me desno uho za njih.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije