Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 104
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
SRETNA VIJEST

Slavlje u obitelji domaćeg glazbenika i srpske glumice: 'Bogu hvala, stigao je Teodor'

Marko Vukes i supruga Nevena Ristić Vukes
Foto: Youtube
1/6
27.02.2022.
u 15:55

- U subotu 19. veljače započeo je jedan novi život i ja sam na tome neizmjerno zahvalan dragom Bogu što nam je podario najveću radost i odgovornost, a moja Nevena ljubim te još jače, više i silnije. Dobro nam došao sine Teodore - napisao je Vukes

Domaći glazbenik Marko Vukes (31) i njegova supruga, srpska glumica Nevena (31), na Instagramu su objavili sretnu vijest. Par je 19. veljače dobio sina kojem su dali ime Teodor. 

- Bogu hvala na ovom daru, stigao je Teodor, napisala je Nevena, a rođenjem sina pohvalio se i naš glazbenik. 

- U subotu 19. veljače započeo je jedan novi život i ja sam na tome neizmjerno zahvalan dragom Bogu što nam je podario najveću radost i odgovornost, a moja Nevena ljubim te još jače, više i silnije. Dobro nam došao sine Teodore - napisao je Vukes. 

Foto: Instagram

Ova je dobra vijest stigla nakon godine u kojoj su ostali bez krova nad glavom nakon potresa koji je preklani pogodio Zagreb i okolicu. Godinu i pol dana proveli su u 12 kvadrata, država im nije pomogla, a rate kredita iz mjeseca u mjesec samo su pristizale. No, u najtežim trenutcima imali su jedno drugo. 

 - Siguran sam da je najvažniji osjećaj, osjećaj odgovornosti prema tom malom biću koje nam je od Boga dano na čuvanje sve dok jednog dana ne odraste i krene svojim putem. Trenutno ga radosno iščekujemo…  Nevenu doživljavam kao dio sebe, i nekako smo sve do sada odluke životne donosili zajedno pa tako i ovu da je trenutak za roditeljstvo. Trudimo se oboje da nas ne vodi svijet za odlukama, nego da pratimo svoj osjećaj - kazao je glazbenik za RTL.hr prije rođenja sina.

- Život mi je tada bio jednostavan jer vam se u 12 kvadrata smanje mnoge želje i odjednom potreba postane pretežnija od želja. Mogu reći da je zima bila teža od ostalih godišnjih doba. Bogu hvala, drugu zimu nismo dočekali u kontejneru, ali zato duboko suosjećam sa svim obiteljima koje i drugu zimu žive u kontejnerima. Samo neka im Bog da snage i strpljenja. Teško je jer od države nitko od nas nije još dobio ništa, još je sve zaglavljeno u birokraciji, a računi i krediti idu...

Suprug i ja živimo uobičajeni život građana svijeta koji se bore uz Božju pomoć koračati dostojanstveno uz sve nedaće koje svatko ima jer je takav život. A po pitanju novog doma, nazire se kraj i toj priči - optimistično će Nevena, koja se proteklih godina posvetila kazalištu, režiji i radu s djecom, no priznaje da je televizijski projekti i dalje privlače, no pomalo je žalosti nedostatak glumačkih angažmana.

VIDEO: Mia Dimšić i Damir Bačić govore o Dori i optužbama kako je pjesma Guilty Pleasure - plagijat

 

 

Ključne riječi

Komentara 3

Avatar AG_Matoševac
AG_Matoševac
17:12 27.02.2022.

Ko je Marko Vukes? Da je oženio npr Makedonku ili Slovenku sigurno ne bi osvanuo u VL!

Avatar solinarep
solinarep
17:52 27.02.2022.

Šta Marko? Koji Vukes?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije