Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 114
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
hamza merlin

Mnogi ne znaju kako izgleda sin Dine Merlina, jasno je da igra veliku ulogu u njegovoj karijeri

Foto: Promo
1/12
27.02.2022.
u 12:44

S njegovih društvenih mreža jasno je kako je dio tima svoga oca. Točnije, piše da je asistent menadžera u 'Dino Merlin Team'.

Dino Merlin (59) jedan je od najpopularnijih pjevača u regiji, a poput nekih kolega, i Merlin voli svoju privatnost zadržati za sebe, pogotovo kad se radi obitelji. Inače, ovaj bosanskohercegovački pjevač sa suprugom Amelom Dervišhalidović je od svoje 17. godine, a zajedno imaju dvoje djece.

No, rijetki znaju kako izgleda i što radi njegov 29-godišnji sin Hamza. Hamza je završio menadžment i politologiju, a školovao se u Berlinu, Londonu te Istanbulu. U javnosti se ne pojavljuje često stoga je jasno da je naslijedio očevu želju za privatnošću. S njegovih društvenih mreža jasno je kako je dio tima svoga oca. Točnije, piše da je asistent menadžera u 'Dino Merlin Team'.

Po fotografijama je jasno da jako sliči ocu, posebno na početku njegove karijere. Osim sina Hamze imaju i kćer Naidu, koja također izbjegava javnost koliko može.

Foto: Facebook Leo Nicolier

Merlin nikada nije skrivao koliko je zaljubljen u Amelu.

"Sa svojom ženom Amelom sam od sedamnaeste godine i još uvijek mi je lijepo. Nemam problema ni skandala. Doduše, nismo u braku tolike godine jer smo se zabavljali skoro pet godina", prisjetio se Merlin jednom prilikom za Eksluziv.ba.

Anela je bilauz Dinu i na počecima njegove glazbene karijere, kad još nije zarađivao ništa te se s turneja vraćao bez novaca. 

"Moja žena je stajala na vratima, dočekala me s bebom. Naida je možda imala pola godine, a supruga Amela je baš završavala arhitekturu. Tiho me je upitala: 'Jesi li nam šta donio? Nemam za mlijeko'. Ja nisam imao ni jedan jedini dinar. Nisam donio ništa jer nisam ništa zaradio. Bili su tu veliki troškovi. Dao bih sve da sam te noći mogao odgovoriti: 'Da, donio sam 100 maraka'", izjavio je za Ekskluziv.ba.

VIDEO>>Grašin kum objavio djelić atmosfere sa svadbe Hane i Petra: "Sretno, sretno, ljubite se vječno"

 

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije