Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 146
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
astro analiza

Slavlje u lipnju! 20 godina nakon razvoda Pitt i Aniston ponovno pred oltarom?

Foto: Profimedia
1/3
10.05.2020.
u 21:00

Brad Pitt od prošle je godine pod utjecajem energije “emotivne prošlosti” i prolazi kroz snažnu emocionalnu katarzu koja u njemu budi duboko potisnute emocije ljubavi pomiješane s grižnjom savjesti za postupke prema voljenoj osobi iz prošlosti.

Brad je jedan od najpoznatijih glumaca na svijetu, dobitnik je mnogih najprestižnijih filmskih nagrada, ali njegova popularnost više je u tome što ga obožavateljice smatraju “najseksepilnijim muškarcem svijeta”. Rođen je s takvom konstelacijom zvijezda koja mu je osigurala ljubav i omiljenost kod žena, počevši od mame, potom djevojaka i žena s kojima je bio u ozbiljnijim vezama. On zna kako osvajati “prijateljskim” pristupom ženi jer joj tako pokazuje kako u njoj ne vidi seksualni objekt. Spreman je tako svoje simpatije prema osobi malo pokazati, a osjećati puno više.

1/7

Zanimljivo je to što nije sklon prolaznim avanturama, već želi pronaći ženu s kojom će ostati. Ona mora imati ugled i društveni status, biti materijalno samostalna i, naravno, mora u njemu vidjeti “jedinstvenog i jedinog” muškarca. U njemu žene osjete njegovu žensku stranu karaktera koja ih privlači nježnim izgledom, dječački sanjarskim plavim očima, vedrim osmijehom, ali i time što u žena probudi zaštitnički i majčinski osjećaj očaranosti tim dječakom. Njegov smisao za humor vrlo je neobičan, satiričan, provokatorski, intelektualno izazovan i upravo “dječački zločest”.Njegove umjetničke potrebe nisu isključivo u području glume već ga jako zanima (pre)uređivanje nekretnina, arhitektura. Pametan je, a ne samo lijep. Od prošle godine je pod utjecajem energije “emotivne prošlosti” i prolazi kroz snažnu emocionalnu katarzu koja u njemu budi duboko potisnute emocije ljubavi pomiješane s grižnjom savjesti za postupke prema voljenoj osobi iz prošlosti. U 2020. godini taj će utjecaj i trend trajati i Brada će potpuno preplaviti.

Foto: Profimedia

Jenn je vrlo dinamična osoba. Odrastala je u nešto drugačijim uvjetima, uz showbusiness, u velikim gradovima. Njezina je ženstvenost na sličan način istaknuta kao što je to muževnost Brada Pitta – ona je ljepotica, ali nije sladunjava, a ispod te ljepote “proviruje” muška snaga. U odnosima s muškarcem očekuje da je stalno osvaja i da je nikada ne smatra osvojenom, “zdravo za gotovo”. Privlače je muškarci koji su spremni na potpunu predanost partnerstvu, ali su se pokazali slabiji od nje. Ona je svoj identitet bila podredila Bradu Pittu i dala mu je svu svoju strast i privrženost parirajući mu svojom snagom, inteligencijom i ljepotom. Ali upravo je on bio taj koji ju je shvatio “zdravo za gotovo” i predao se avanturi života s Angelinom Jolie. Sada Jennifer svojim podsvjesnim otporom kažnjava Brada za razočaranje i osjećaj “izdaje” koji je doživjela s njime. Ona je spremna na odnos s njime, ali po njezinim pravilima i uvjetima. Emocije i kemija među njima su neupitni. U lipnju 2020. možemo očekivati njihovo ponovno vjenčanje ili barem njegovu najavu.

Za više astroanaliza posjetite stranicu astrologinje Anđelke Subašić.

 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije