Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 95
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
uredila se

Minea pozirala u dizalu u pripijenoj haljini, pokazala zavidne obline: 'Kako si zgodna!'

Minea
Foto: Sanjin Strukić/PIXSELL
1/10
08.05.2020.
u 13:12

Minea je odjenula pripijenu haljinu u bež nijansi koja je istaknula sve njezine obline. Osim toga odlučila se našminkati, te je uredila i kosu, a lajkova i komentara na račun njezinog odličnog izgleda nije nedostajalo.

Pjevačica i voditeljica Renata Končić Minea na Instagramu je pokazala kako se sredila za virtualni izlazak. Minea je odjenula pripijenu haljinu u bež nijansi koja je istaknula sve njezine obline. Osim toga odlučila se našminkati, te je uredila i kosu, a lajkova i komentara na račun njezinog odličnog izgleda nije nedostajalo.

"Lijepa kao princeza", "Kakva prelijepa žena", "Uvijek slatkica", "Kraljica stila", "Kako si zgodna" samo su neki od komplimenata obožavatelja.

Foto: Instagram screenshot

Podsjetimo, Minea je nedavno komentirala kako dobar izgled koji održava godinama kroz karijeru duguje vježbanju. - S godinama sam shvatila da bez vježbe nema dobrog izgleda, i nisam sretna zbog toga što mi se ponekad zaista ne da voditi brigu o tome. No, trudim se da mi vježbanje i rekreacija postanu dio svakodnevnih obaveza. Prije par mjeseci prvi puta sam se upustila u avanturu zvanu boks i uz pomoć trenera Saše, moram priznati, zavoljela sam taj princip vježbanja - ispričala je.

Minea je u ožujku prošle godine potvrdila da je prekinula s umirovljenim nogometašem Slađanom Ašaninom.

Komentara 5

AJ
anton.jambrosic
07:09 09.05.2020.

KRALJICA

TO
toljaga22
02:18 09.05.2020.

Respect

Avatar southman
southman
14:01 08.05.2020.

Šta je dizala ??

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije